Hogy képes 1-1 HR-s összekeverni a nappali tagozatos képzést a levező tagozatos képzéssel, illetve a 8 általánost az érettségivel?
Per pillanat állást keresek. Az egyik munkaközvetítőnél jelentkeztem kereskedelmi állásra. A jelentkezési lapon ki lehetett jelölni, hogy nappali/esti/levelező tagozaton tanulok-e. Gondoltam bejelölöm, hogy levelezőn tanulok éppen, ha már van ilyen opció. Pár nappal hívott egy flegma HR-s, hogy látta nappali tagozatos diák vagyok.
Másik egy gyár operátori pozíciója. Papír alapú jelentkezési lapon jelentkeztem. Végzettséghez beírtam, hogy érettségi. Napokkal később hívott a HR-s, s mondta látja 8 általános iskolai végzettségem van. Mondtam, hogy nem, érettségim van. Erre mondta javítja.

Gyakran tapasztalható, hogy a HR-es valamelyik felső vezető felesége, függetlenül a hölgy végzettségétől. Oda még ő is jó lesz alapon.
A másik, hogy valószínűleg ahová jelentkeztél, oda másik 50 is jelentkezett, és ezt a mennyiséget nehéz fejben tartani.

"Gyakran tapasztalható, hogy a HR-es valamelyik felső vezető felesége"
Megfordultam már egy pár cégnél, de ilyet csak nagyon kicsi pár fő kft-nél látni.
Olyan "gyakran tapasztalható", hogy nagy cégek egyikénél sincs így.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!