Van még lehetőségem külföldi munkára?
Figyelt kérdés
Az idén 50 éves leszek. Angolul középfokon beszélek, eddig kereskedelemben dolgoztam.Nem szeretnék Európán kívülre menni, de sajnos itthon nem tudok annyit keresni, hogy a napi megélhetés mellett a gyerekeim továbbtanulását is támogassam.2023. márc. 2. 19:18
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem 50 évesen még itthon sem könnyű, a kinti nagyobb fizetést meg elvinné a lakhatás.
2/3 anonim 

válasza:

“Nem szeretnék Európán kívülre menni”
Akkor maximum hollandia játszik, némettel többre mennél
3/3 anonim 

válasza:

Szia, én Máltán élek. Ide elég a középfokú angol, sok munkahelyen csak angolul kommunikálnak, viszont a kereset 1200-600 euró, gondolom átszámítani nem kell. Viszont a szállás csak 350~ euró egy apartman+ 60 euró rezsi, ha lesz egy lakótársad és aztán rajtad áll, hogyan költöd a maradékot ennivalóra. Hetente kb 30-35 eurót költök ennivalóra, ha hónapra nézzük akkor az 150~ euró körül jön ki. (Étteremben dolgozok, azért jövök ki olcsón az ennivalóval), ha nem étteremben dolgozol (bár azt kétlem, mert turizmus és vendéglátás az egész sziget) akkor a kaja duplája.
A maradék fordítható a gyermekeidre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!