Letezik olyan alkalmazas ami valoban fizet? Pc/telefonra
Ha elmúltál 16 éves, akkor keress egy diákmunkát. heti 3x4 órában akár...
12óra x 1.500Ft = 18.000Ft x 4 = 72.000Ft/hó gyakorlatilag minimális munkával.
Amúgy ilyen oldalakat felejtsd el, én is próbálkoztam vele, 3 hónapnyi kérdőívezés után kaptam 2.000Ft-ot PayPal-on keresztül. Ráadásul csak olyan kérdőíveket töltöttem ki, ahol nem kellett megadni személyes adatokat, esetleg emailt sem.
Hülyeség az egész, munkával sokkal többet lehet keresni, ott legalább van egy fix órabéred. Ha meg már van munkád és amellett szeretnél valami plusz keresetet, akkor vannak olyan alkalmi munkák amit hetente 1 napon kell végezni, annyi a gond ezzel hogy viszonylag kevés van és kicsi a fluktuáció is.
A másik lehetőség, hogy összeírod a kiadásaidat 1 hónapban és megnézed hol tudnál spórolni: nem veszel cigit, nem veszel rágót, nem veszel csokit, nem veszel alkoholt, átgondolod hogy tömegközlekedéssel mennyit tudsz megspórolni... stb. Ha fiatal vagy és a szüleiddel laksz, akkor a spórolásra kell koncentrálj.
Óh, ez a semmihez sem értő, lusta fiatalság!
Öcsi, a semmittevéssel, kattintgatással pénz keresés soha nem működött, még 25 évvel ezelőtt a Spedia és hasonlók idejében sem, pedig akkor mindenki elhitte a "keress pénzt szörfözéssel" mesét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!