Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tudok most csinálni? Van...

Mit tudok most csinálni? Van tovább?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és nappali tagozatos diák voltam és át mentem esti gimnáziumba mert az anyagi helyzeteim miatt muszáj vagyok dolgozni és dolgoztam is az IKEA-ban de ‘’lejjebb mint a bevétele’’ és most nem tudok ott dolgozni.. és most az a helyzet hogy sehol nem vesznek fel pedig nagyon jó munkaerő vagyok (szerintem).. és azért nem vesznek fel mert esti gimibe járok.. és nagyon fontos lenne.. szó szerint nem hívnak, nagyon el vagyok keseredve és nem tudom mit csináljak.
2023. febr. 27. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Te léptél ki az IKEA-ból, vagy ők raktak ki?

HA van kedved hozzá, gyorséttermekben szokott munkaerőfelvétel lenni, ahol figyelembe veszik, ha tanulsz. (Meki és hasonlók)

2023. febr. 27. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondták hogy most nem kértek dolgozókat.. igen oda is be adtam a jelentkezésem és nem nagyon kerestek..
2023. febr. 27. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként mehetsz diák szövetkezetekbe, ők kiközvetítenek. (Bár azt nem tudom részletesen, hogy ez hogyan is zajlik.)
2023. febr. 27. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Estin rugalmasak ha, nem tudsz bemenni akkor nem mész be, nem szoktak rajta problémázni.

Nézz 2 műszakos munkát.

2023. febr. 28. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!