Aldi Plu számok tudása? Mi történik ha nem tudom az összes plu számot fejből a teszten?
Emiatt kirúghatnak?
Gyakorlati és nem elméleti ember vagyok sajnos, és 150 random számot nem igazán tudok megjegyezni, viszont gépi begyakorlás után menne.
😂 Pedig elhiheted, hogy a vásárló a kasszasorban minden, csak nem türelmes. Különösen ünnepek, hosszú hétvégék előtt, korán reggel munkába menet, este munka után, stb.
Köszönöm a megtiszteltet~st, hogy bunkónak titultál. De a bunkó nem én vagyok, hanem majd amikor egy 8 órás munkaidőben a proli "nagycsasszony", vagy az újgazdag vállalkozó elküld a p*csába, vagy esetleg a cigány asszony mert miért nem vehet egy zsugor lisztet 😂😂
Ja és igen, ha sokáig keresed a plu kódit, akkor beszólnak, hogy sietnek, esetleg ott hagyják a kód nélküli terméket, vagy simán megvitatják a sorban állva, hogy "naa, megint egy új dolgozó, vajon 1 hónap múlva is itt lesz még?"
A kereskedelem nem az a munka, ahol kedvességre kedvességgel reagálnak..
De sok sikert. Egy jó tanács, ha már engem le bunkóztál, akkor változtass a stílusodon, mert a vevőnek akkor se szólhatsz vissza, ha anyásba küld. 😁
:D ha nem ez lenne az első alkalom, mikor kereskedelemben dolgozol és valaha ültél volna PLU-s kasszában, akkor fel sem tetted volna a fenti kérdésedet. :)
De!! Mivel továbbra is leírt kérdésedre adott válaszadáshoz, leírom, hogy sikerüljön végre felfognod: a munkáltatót kellett volna megkérdezi, hogy mi történik abban az esetben, ha nem tanulod meg a kért PLU kódokat. Mi, innen a net másik végéről, honnan a jó fenéből tudjuk, hogy a munkáltatót, a területi vezetőd, az üzletvezetőd, az üzletvezető helyettesed, illetve a műszakvezetőd mennyire tolleráns a fenti kritériummal szemben? :)
A gyakorlatban van olyan, ahol kikérdezik, van ahol nem számít.
Személy szerint nálam az a bevett gyakorlat, hogy a betanulási időszak első napjaiban, egy hetében nem ültetek kasszába senkit sem. Először tanulja meg hogy melyik termék, illetve termékcsoport merre található, lássa át a dolgokat, mindeközben kikérdezem a PLU kódokat. Nem ábécé sorrendben, hanem a mondjuk a zöldség és pékárú osztályon szúrópróba szerűen. Általában nem a kódokkal szokott probléma lenni, hanem a termék felismerésével. :D
Továbbra is fenntartom a véleményem, miszerint ha kasszában szeretnél hosszútávon dolgozni, akkor érteni kell az emberek nyelvén, nem a mindent megmagyarázó, átmagyarázó nyelvén, mert a vásárlónak minden esetben ugysem fogod tudni elmagyarázni, hogy nincs igaza.... A kedvességre nem automatikus a kedvesség. Szerintem te ebben a kérdésben annyira naív vagy, hogy nemhogy kereskedelemben eladóként nem dolgoztál, de a vásárlói oldalról is elég minimális a tapasztalatod.
Egy sikeres HR interjú közel sem ad elegedő okot a hosszútávú bent maradásra, annál inkább a szorgalom, kitartás, stb... :D Szerintem egy fél év múlva olvasd vissza ezt a kérdésedet, mert te addigra már nem dolgozol az Aldiban. :)
Ettől függetlenül sikeres munkát kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!