27évesen el vagyok veszve már?

én 36 évesen kezdtem el az egyetemet munka mellett, mert már teljesen kiégtem és szeretnék váltani, de ha egyszer a munka világa bedarál akkor nem tudom hogy lehet ebből kilépni, hiszen dolgozni kell ha meg akarsz élni, és ebben a korban csak munka mellett tudod végezni az egyetemet, de azt egy olyan munka mellett ami fizikailag kifáraszt nagy kihívás megcsinálni.
Én 2 hónapig bírtam, és azért hagytam ott mert az egészségem ráment volna ilyen formában, igaz én nappali képzésre tudtam csak jelentkezni mert nem indult levelező, de ha indult volna sem tudtam volna megoldani, mert ugye a munkahelyek általában nem arról híresek hogy bármikor kivehetsz szabadnapokat, amikor csak szeretnél, mert pl be kell menned egy előadást megtartani vagy vizsgázni vagy bármi ilyesmi...
Így hát az embernek el kell döntenie, hogy vagy dolgozik vagy egyetemre jár. Amúgy a huszas éveimben még több energiám volt ezért azt gondolom, hogy most vágj bele minél előbb mert talán így még meg tudod oldani egy olyan munkahely mellett ami kicsit rugalmasabb és elenged vizsgázni meg ahol meg tudod oldani hogy be tudj járni órákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!