Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezhet hogy ma Magyarországo...

Létezhet hogy ma Magyarországon egy két diplomás mikrobiológus aki egy állami szférában lévő laborban dolgozik az csak bruttó 400.000et kap?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon kevés bruttó 400.000 Ft. Egy ismerősöm mesélte aki két diplomás mikrobiológus hogy egy ÁNTSZ laborban van és csak ennyit kap. Számomra hihetetlen hogy az állam ennyire fizeti meg, becsüli meg a szakembereket. Most valamiért nagyot csalódtam a fideszben, ha ez igaz
2023. febr. 24. 17:12
 1/10 anonim válasza:
91%
Párom mikrobiológus orvos lesz. Amint a kezében a diploma, takarodunk ebből az országból, az fix. Egyébként én is egészségügyi dolgozó vagyok, vicc ami pénzt kapok.
2023. febr. 24. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
12%

Na jó, akkor az ellenpélda: jó állami politikus szakembereink fizetése 5 millió.

Szóval az ismerősöd vagy nem szakember, vagy valami aprócska részletet kifelejtett a sztoriból.

2023. febr. 24. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Közszférában lehetséges, sőt valószínű,hogy ennyit kap.

Magánlaborhoz kell menni, ott másfélszer ekkora a bér.

2023. febr. 24. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Persze h létezik,a mikrobiológia szarul fizet...
2023. febr. 24. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
9%
minek fizetne tobbet? mindent ismerunk, max osszekevernek par lottyot es kekbol sarga lesz stb.. erre minek a penzszoras?
2023. febr. 24. 23:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Közszférában simán van erre esely. Nezd meg a kozszferas bertablat

. De tavaly szembejott velem mavos palyakezdo mérnök allashirdetés, ahol gépész, építő és villamosmernokoket kerestek brutto380ert. Akinek a fizetés fontos versenyszferaba menjen.

2023. febr. 25. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Simán lehetséges. Főleg ha meg csak pár éve dolgozik. A berminimumon felül még persze kapnak ilyen olyan címen illetménykiegeszitéseket. De a bruttó 400 sajnos reális.
2023. febr. 25. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

5-ös: Gondolom neked nincs sok rálátasod ehhez a szakmához.

Egyébkent nincs mar olyan hogy ÁNTSZ mar vagy 10 éve ha jol tudom.

2023. febr. 25. 14:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem személyes tapasztalat, de én is hallottam már BME-n végzett biológustól, hogy a kezdő fizetés kb olyan, mint a tanároknak és nagyon soha sem lesz jobb az átlagnak.
2023. febr. 25. 23:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul azóta se lett sokkal magasabb a fizetés. Gondolom ha nem váltott ma is bruttó 400-max 500 ezer körül keres diplomával.
nov. 12. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!