Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék pénzt keresni,...

Hogyan tudnék pénzt keresni, ha munkát nem találok ill. nem vesznek fel sehova dolgozni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 08:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Figyeld meg, hogy milyen megnyilvánulásaidra reagálnak úgy az emberek (egykori diáktársaid), ami Téged sért, rosszul esik Neked. Aztán gondolkozz el afölött, hogy igazuk van-e. Eleinte alighanem nem adsz nekik igazat, de később rájössz, hogy valóban igazuk van, tehát meg kell változnod. Ha Te is ezt akarod, akkor előbb-utóbb sikerülni fog.

Légy kitartó az álláskeresésben is, hiszen hasznos diploma van a kezedben. Esetleg fogj magánvállalkozásba (vagy 1-2 társsal) és kezdjetek bele a kertépítészetbe (jómódúbb családok adnak munkát).

2023. febr. 26. 15:01
 22/32 anonim ***** válasza:
24%

1-2%-os munkanélküliség és több 10 ezer betöltetlen állás mellett tényleg nehéz elhinni, hogy nincs állás.

Költözz Veszprémbe. Itt van dögivel.

2023. febr. 26. 16:34
 23/32 A kérdező kommentje:
Hát én is nehezen hiszem el. De mit tudok tenni?!
2023. febr. 26. 16:54
 24/32 Moon_Walker ***** válasza:
100%
Egyáltalán miért jöttél haza?? Ezzel a diplomával a jóléti társadalmak bármelyikében meg lehet élni lazán.
2023. febr. 27. 10:21
 25/32 A kérdező kommentje:

#24 Mert nem ismerek kint senkit illetve akinél voltam, vele megromlott a kapcsolat. Arra meg kevés volt az idő, hogy munkát/szállást találjak.

Egyébként meg itthon sem boldogulok, szerinted külföldön kapcsolatok nélkül mennyi esélyem lenne?

2023. febr. 27. 11:24
 26/32 A kérdező kommentje:
Már azon gondolkozom, hogy talán a bérigény magas, amit megadok... bár nettó 270 nem tudom mennyire számít magasnak?! Vagy az is lehet, hogy az önéletrajzommal van valami gond. Passz.
2023. febr. 27. 11:29
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

26: Hogyha elküldöd az önéletrajzod - személyi adataid kisatírozva - segítek.

A bérigény attól függően sok avagy kevés, hogy milyen pozíciót pályázol, kontextus nélkül nem lehet megállapítani.

2023. febr. 27. 13:06
 28/32 anonim ***** válasza:
50%
Azt gondolom a magyar nyelv ebben is kiváló, mert a pénzért megdolgozni, mást sugall, mint megkeresni a pénzt. Régebben sokat dolgoztam a pénzemért, ma szerencsére már inkább keresem.. Azt gondolom van pár elhíresült pénzember magyarországon, aki inkább csak keresi a pénzét. De ez így van rendjén. Vagy, hogy mondjak is valamit. Az ingatlanközvetítés jó kereseti lehetőség. Egy üzletember is, akár egy ingatlanos keresi a jó lehetőségeket, mikor megtalálja, jól keres...
2023. febr. 28. 01:14
 29/32 anonim ***** válasza:
76%
Nettó 270-ezernyi forint a Te végzettségeddel - nem magas igény.
2023. febr. 28. 07:14
 30/32 anonim ***** válasza:
69%

Hasonló a helyzet velem is. Tavaly nyáron diplomáztam, már 8 hónapja, azóta nem vesznek fel sehova dolgozni.

Gyári munkától diplomás pozíciókig már mindenhova jelentkeztem, de semmi eredmény

2023. febr. 28. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!