Hogyan tudnék pénzt keresni, ha munkát nem találok ill. nem vesznek fel sehova dolgozni?
Figyeld meg, hogy milyen megnyilvánulásaidra reagálnak úgy az emberek (egykori diáktársaid), ami Téged sért, rosszul esik Neked. Aztán gondolkozz el afölött, hogy igazuk van-e. Eleinte alighanem nem adsz nekik igazat, de később rájössz, hogy valóban igazuk van, tehát meg kell változnod. Ha Te is ezt akarod, akkor előbb-utóbb sikerülni fog.
Légy kitartó az álláskeresésben is, hiszen hasznos diploma van a kezedben. Esetleg fogj magánvállalkozásba (vagy 1-2 társsal) és kezdjetek bele a kertépítészetbe (jómódúbb családok adnak munkát).
1-2%-os munkanélküliség és több 10 ezer betöltetlen állás mellett tényleg nehéz elhinni, hogy nincs állás.
Költözz Veszprémbe. Itt van dögivel.
#24 Mert nem ismerek kint senkit illetve akinél voltam, vele megromlott a kapcsolat. Arra meg kevés volt az idő, hogy munkát/szállást találjak.
Egyébként meg itthon sem boldogulok, szerinted külföldön kapcsolatok nélkül mennyi esélyem lenne?
26: Hogyha elküldöd az önéletrajzod - személyi adataid kisatírozva - segítek.
A bérigény attól függően sok avagy kevés, hogy milyen pozíciót pályázol, kontextus nélkül nem lehet megállapítani.
Hasonló a helyzet velem is. Tavaly nyáron diplomáztam, már 8 hónapja, azóta nem vesznek fel sehova dolgozni.
Gyári munkától diplomás pozíciókig már mindenhova jelentkeztem, de semmi eredmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!