Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjú kérdés: mi a...

Állásinterjú kérdés: mi a legnagyobb gyenge pontom? Pénzügy/számvitel munkakorre jelentkezem, mit lehetne erre válaszolni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 16:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit látniuk kell, hogy dolgozol a gyengeségeiden. Hozz elő bármit, és ugyanakkor mutasd meg, hogy próbálod megoldani. Vagy nem csak probálod, de őszintén teszel érte, hogy tanulj belőle és fejleszd magad.

Mondjuk nincs önbizalmad korábbi élmények miatt, de visszanézve rájöttél, hogy ez csak személyes érzés, nem objektív, és folyamatosan figyeled magad, amikor hasonló helyzetbe kerülsz. Mostanában már tudatosan látod, hogy az önbizalmad remeg, így azonnali lépéseket teszel ennek megoldására: minden meetingen felszólalsz. Folyamatosan jegyzed az eredményeid, és visszatekintesz rájuk, amikor kevésbé érzed az önbizalmad.

2023. febr. 20. 23:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki hiszi azt el, hogy itt tényleg el fogja mondani a jelölt a gyenge pontját? Színjáték az egész, kamu dumákkal.
2023. febr. 21. 05:53
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszi, nagyon hasznos volt ez a tipp

jott ez a kerdes az interjun es elmondtam, hogy nagyon nehezemre esik kiallni emberek ele beszelni, es ugy szoktam felkeszulni, hogy tukor elott gyakorlok.

koszonom meg egyszer.

2023. febr. 21. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
56%

Nem érdekli a gyengeséged.

Csak az, hogy mennyire ismered önmagad.

Részleges kitérő választ kell adni: "nem tudom, hogy mennyire gyengeség, de van olyan tulajdonságom, hogy...."

Valamint arra kíváncsi, hogy az idióta kérdéseket hogy reagálod le.

2023. ápr. 26. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!