Az igaz, hogy a cégek nagy része már nem preferálja annyira a home office-t és emiatt több lesz az irodába bejárós napok száma a közeljövőben?
9-es, igen, nálunk is ez van. Az itthoni körülmények sokkal jobbak. Dupla monitorom van, normális székem, asztalom. Bent az irodában meg olyan ócska székek, hogy szétesik alattam, az asztal meg olyan kicsi, hogy alá kell guggolnom. Gondolom Kínában ez a méret, de a 175 cm-mel délutánra mindenem fáj. Gondolom a férfiaknak még rosszabb, azért nekik ez a magasság simán megvan Magyarországon.
A covid alatt éveken át megszokták az emberek a home office-t, most meg erőltetik a visszaállást, persze kompenzálni nem akarják, pláne, hogy a benzin ára is jól felment. Nálunk is kb. mindenki munkát keres, de azért egy kisvárosban nem olyan egyszerű.
Én is inkább a főváros felé nyitnék, de heti 2 nap bejárást elvárnak, úgy nézem, pedig nekem elég messze van. Egyébként tettem fel ilyen kérdést korábban, hogy milyen cégeknél van teljes home office, elég csúnyán lehurrogtak, hogy miért nem vagyok élelmesebb. Hát, az álláshirdetésekben nem írják oda, és nem igazán szeretik, ha ez az első kérdésem az interjú alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!