Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan tudjam, hogy melyik...

Honnan tudjam, hogy melyik munka való énnekem mégha megváltozott munkaképességű fogyatékos is vagyok!?

Figyelt kérdés

Már régebben is kitöltöttem pálya orientációs kérdőívet.

Ingyenes tesztet kitudnék valahol tölteni munka-alkalmassági/kérdőívet!?

Annyit érzek, hogy otthoni munkavégzés a befutó számomra és talán adatrögzítő adminisztratív önálló monoton munkavégzés. Részmunkaidős foglalkoztatást preferálom magamnak a magam részére. És az alkalmi munkát pár naposat leginkább.

2023. febr. 17. 21:35
 1/3 anonim válasza:
92%
Melyik megyében laksz? A legtöbb helyen vannak.olyan programok, amelyek tanácsadás keretein belúl segítik az elhelyezkedést (pl foglalkoztatási paktumok).
2023. febr. 17. 22:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok
2023. febr. 17. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Mondanám azt, hogy tanulj könyvelőnek, a mai világban otthonról is lehet csinálni az ágyban fekve is, kb minden online megy már.

Bár mit takar, hogy megváltozott munkaképeség? Tehát fizikai vagy szellemi/pszichológiai oka van? Ismerősömet mellrák után százalékolták le, mert kap még hormonkezelést aminek vannak mellékhatásai, szóval fizikai melót nem végezhet, de 6-8 órás irodaira, alkalmas.

2023. febr. 18. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!