A páromnak 2 diplomája, 2 szakmája és nyelvvizsgái vannak, mégsincs sose állandó munkája?
Egyrészt onnan tudod, hogy nő vagyok? Írtam ilyet?
Amúgy igazi agyhalott közhely a "miért nem vele beszéled meg". Mert miután megbeszélem mással, utána ha vele is megbeszélném, bizonyára spirális pályán a Napba zuhanna a Föld, esetleg megsemmisülne az univerzum is. Másrészt ezek az oldalak erre valók, te két lábon járó közhelyhalmaz.
Végzettségei: Egy egészségügyi főiskolai diploma, vegyészmérnök BSc, vegyész MSc, autószerelő OKJ, általános ápoló OKJ. Mindegyikkel dolgozott már. MIndhárom diplomáját munka mellett szerezte meg, színkitűnő eredménnyel. Vagyis nem tróger, lusta vagy munkakerülő. Más baja van. Csak nem tudom, mi. És hogy hogy lehetne ezen változtatni.
Nekem úgy tűnik valami van vele.
Küldd el pszichológushoz.
Ijjj baze, igazi èlet császára.
Gondolom az emberisèg törtènelmèben valaha lètezett összes panteon összes istene hibás ebben csak ő nem 😀
Szerintem se remèlj egy ilyen embertől sokat, vagy megelègszel, vagy keresel jobbat.
Esetleg jöhet a naiv világmegváltó üzemmód, hogy majd megváltoztatod, de akkor ennèl a tìpusnáljellemzően goto 1. pont, te leszel a hibás.
Az élet nem egy habostorta! Napjainkban sajnos már egyre kevesebb a biztos, elfogadható bérezést kínáló hosszútávú munkalehetőségek. A vegyészmérnöki munkák visszaszorulóban vannak, a meglévőek pedig jól meghatározott sablonok mentén történő unalmas monoton munkák, pl. az olajipar területén. A bérezés a mérnöki pályát megszégyenítően szar, multiknál megy a kizsákmányolás... Egy vegyészmérnök ismerősöm 20évi munka után jött hogy Ő átképzi magát gépészmérnökre, mert már nem bírja ami ott megy. Mondtam neki, gépész ugyanolyan szar, egyszerűen szégyen-gyalázat ami folyik, mérnöki elhivatottságot megszégyenítő.
Autószerelő maszekba jó csak, ha ez nincs akkor szintén szar a fizetés, egyre többen mennek is külföldre. Egészségügy meg olyan amilyen, tudjuk...
Szóval meg van bolondulva itt már minden, bizonytalanság van, ki vagyunk szolgáltatva külföldnek. Már semmi sem hazai, semmi sem önálló, fejlesztés nulla. Kiszolgáltatottság van és kizsákmányolás, a helyzet lesújtó. A nemzetközi helyzet fokozódik.
Nem is csodálkozom hogy ebbe az egészbe belefásulnak az emberek.
És ez még csak a kezdet, ki tudja mi lesz itt még.
Annyi bizonyos hogy nemzetközi, gazdasági szinten valami átrendeződik, átalakul, sejtünk ezt-azt, de a bizonytalanság egyre nagyobb.
Az élet nem egy habostorta! Napjainkban sajnos már egyre kevesebb a biztos, elfogadható bérezést kínáló hosszútávú munkalehetőségek. A vegyészmérnöki munkák visszaszorulóban vannak, a meglévőek pedig jól meghatározott sablonok mentén történő unalmas monoton munkák, pl. az olajipar területén. A bérezés a mérnöki pályát megszégyenítően szar, multiknál megy a kizsákmányolás... Egy vegyészmérnök ismerősöm 20évi munka után jött hogy Ő átképzi magát gépészmérnökre, mert már nem bírja ami ott megy. Mondtam neki, gépész ugyanolyan szar, egyszerűen szégyen-gyalázat ami folyik, mérnöki elhivatottságot megszégyenítő.
Autószerelő maszekba jó csak, ha ez nincs akkor szintén szar a fizetés, egyre többen mennek is külföldre. Egészségügy meg olyan amilyen, tudjuk...
Szóval meg van bolondulva itt már minden, bizonytalanság van, ki vagyunk szolgáltatva külföldnek. Már semmi sem hazai, semmi sem önálló, fejlesztés nulla. Kiszolgáltatottság van és kizsákmányolás, a helyzet lesújtó. A nemzetközi helyzet fokozódik.
Nem is csodálkozom hogy ebbe az egészbe belefásulnak az emberek.
És ez még csak a kezdet, ki tudja mi lesz itt még.
Annyi bizonyos hogy nemzetközi, gazdasági szinten valami átrendeződik, átalakul, sejtünk ezt-azt, de a bizonytalanság egyre nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!