Önéletrajzhoz elég csak email cimet írni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 17:01
2/7 anonim válasza:
Én emailt, telefonszámot, címet szoktam.
3/7 anonim válasza:
Elég ha nem igazán szeretnél ott dolgozni ahova beadod az önéletrajzot.
4/7 anonim válasza:
2-es
A címet nyugodtan hagyd ki, főleg akkor, ha nem a lakóhelyeden keresel munkát.
Elég sok hr-es nem tudja felfogni, hogy az ember meg tudja oldani a bejárást a kiszemelt munkahelyre.
5/7 anonim válasza:
4-es, nem mindegy, hogy Bp egyik végéből a másikba mész, vagy agglomerációból éppen csak a város irányba eső szélére. Nem a hr gyökér, hanem az emberek égnek ki napi 4 óra utazástól.
6/7 anonim válasza:
Várost is érdemes, csak hogy tudják, ha Debrecenből akarsz Tatabányára bejárni.
7/7 anonim válasza:
Hiába adom meg, hogy Debrecenben élek, ha 2 hónap múlva Németországban fogok (pl egyetem miatt) és ott is keresek munkát.
Én címet nem teszek bele. Vagyis benne van, hogy hol dolgoztam helyileg korábban illetve melyik városban tanulok.
Email, telefonszám, linkedin link. Nekem ezek vannak benne, de néha a telefonszámot is kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!