Mindenképp meg kell kapnom az utolsó havi fizetésem?
Figyelt kérdés
Közös megegyezéssel január 31-gyel vége lett a munkaviszonyomnak, a januári bérlistát aláírtam, de még nem érkezett hozzám utalás. Kezdek gyanakodni hogy valami stikli lesz itt, de remélem tévedek...2023. febr. 11. 13:53
1/8 anonim válasza:
Február 5-ig meg kellett volna kapjad
2/8 anonim válasza:
Igen! Minden körülmények közözött! Ha mégsem kapod meg jelentsd fel!
3/8 A kérdező kommentje:
Hétfőn akkor zaklatom őket, hétvégén úgysem foglalkozik ilyenekkel senki. Köszönöm a válaszokat.
2023. febr. 11. 14:13
4/8 anonim válasza:
Alapjáraton mikor kaptad a fizud?
5/8 anonim válasza:
5 munkanapon belül kell utalniuk, vagyis február 7-ig. A kilépő papírokat megkaptad?
6/8 A kérdező kommentje:
#4 általában 5-e körül szoktak utalni, volt már 3 nappal előbb meg később, eddig a 8-a volt a legkésőbbi. Csütörtökön kérdeztem az egyik volt kollégát, ők pont aznap kapták meg, szóval velük is késtek most, de hozzám még mindig nem jutott el semmi.
#5 igen, megkaptam.
2023. febr. 12. 02:47
7/8 anonim válasza:
Ez már nem jól hangzik. Mindenképp kérdezz rá hétfőn
8/8 anonim válasza:
Beszélni kell velük lehet tényleg csak benézték, 600 fős cégnél dolgoztam, rájuk szóltam és 2 napon belül utalták.
Ha meg nem akarnak utalni érdemes megemlíteni a feljelentést. Hidd el akkor majd utalni fognak, mert egy alap bírság is több, mint a te elmaradt fizetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!