Embereknek már semmi nem jó kivan írva Aldyba nettó
400at fizetnek aztán mégis mindig fruktuáció van
panaszkodik a boltvezető ennyi pénzért is csak
huzogassák a szájukat hogy kevés meg dolgozni kel?
A "fRuktuáció", az valami gondot jelent a zöldség-gyümölcsosztályon?
2023. febr. 9. 18:32
2/22 anonim válasza:
De ez napi 16 orában meg hétvegén is? Infok nelkul hogy lehetne tudni hol a problema, hogy csak a hülyék vállalják?
2023. febr. 9. 18:35
3/22 anonim válasza:
Mi az a "fruktuáció"? :D
2023. febr. 9. 18:41
4/22 anonim válasza:
Talán megkéne fizetni az embert normálisan a 400 ezer nettó is röhejes föleg hogy azt nem 8 órában keresed meg. Ember 1kg kenyér 1 ezer ft a kola is a cigi is 2500-3000 Ft és akkor nem beszéltünk még a számlákról, munkába járásról meg ilyenekről. Én kint dolgozok Németeknél napi 8 óra munkába 3 szünet van és nem kell ledolgoznunk. Amikor mondták nekem kiröhögtek mert elmondtam hogy magyarba 30 perces szünet van 1x és azt is le kell dolgozni. Ja és így keresek havi 880 ezret átszámítva sima raktáros ként. Röhej ami abba az országba megy és pont az olyanok moatt mint te mert hát nem elég 400 ezer netto? Nem nem elég semmire se!
2023. febr. 9. 18:49
5/22 anonim válasza:
A németek levitték a magyarok bérét mert a magyarok mindent elvállalnak olcsobban.
Kár volt nekik ezt is elmondani hogy mi még a szüneteket is ledolgozzuk. Emelni fogják az óraszamokat is a magyaroknak ugyanannyi bérért azaz a bér meg marad.
10 évvel ezelozt volt pl egy szakmunkás bére napi 8 ban németben ma meg tizenórázással kevesebbet adnak ugyanarra.
Nagyon nem hülyék a németek. Mi jaratjuk le saját magunkat h sz.rért h.gyért mi mindent.
2023. febr. 9. 18:59
6/22 anonim válasza:
*10 évvel ezelott magasabb volt egy szakmunkás bére németben napi 8 ban mint ma ugyanabban a munkakorben napi tizenorákban!
2023. febr. 9. 19:00
7/22 anonim válasza:
#4? Nem kell a mese haver, nem kell a mese...
2023. febr. 9. 19:06
8/22 anonim válasza:
"mégis mindig fruktuáció van"
Az mit jelent, az Aldiban a pénztáros gyümölcscukkorá változik?
2023. febr. 9. 20:03
9/22 anonim válasza:
Nettó 400e, az 601 503 ft bruttó.
Aldiban 10 év után elérhető legmagasabb BRUTTÓ fizetés, bolti eladó munkakörben, 40 órás állás esetén 564 200 Ft
Ez 375 193 Ft.. 10 ÉV MUNKAVISZONY UTÁN!
És akkor nem csak eladó vagy, hanem
-árupakolás - pakoló
-kasszázás - kasszás
-helyben sütött pékáruk megsütése - pék
-takarítás - takarító
375e Ft azért, hogy betölts 4 állást, minden csak nem sok. És ezt csak 10 év munkaviszony után kapod meg.
Látni szeretném azt a "kivan írva Aldyba nettó 400at fizetnek" táblát.
2023. febr. 9. 20:07
10/22 anonim válasza:
7 gyere ki és nézd meg én se hittem el még nem láttam a saját szemeimmel. Boltokba nincs korlátozás semmire. Húsok, üdítők,kenyér majdnem fele annyiba kerülnek mint otthon. 1kg kenyér 1 euro 40 cent. 1 euroért lehet venni előre elkészített rántott húst disznoból/csirkéből és nagyon finom. 1 csomagolásban 2db rántott hús van ami 300g összesen. Alkoholok,cigi,elfbar minden ilyen jóval olcsóbb mint otthon. Vannak bizonyos termékek nyílván amik drágábbak de Németországról beszélünk ahol abból megélnék az utcan ha csak a visszaváltós flakonokat adnám le.. ja és a bérek is nyílván jóval többek mint Magyarba. Autók amikben kevesebb km van és nem leélt szutykok jóval olcsobbak mint Magyarban. Ami itt pl 5 ezer euro (2millio ft) az otthon ugy hogy sokszor rosszabb allapotban van joval tobb km-el alaphangon is 3 millio es ugy hogy az emberek toredeket keresik meg. A hanyatlo nyugat.. 1 jo tipp ha valaha is kijönnél munkát keresni 2 helyre ne menj: Húsipar és kínai éttermek. De ha bővebbre vagy kiváncsi gyere pm :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!