Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az úszómesteri munka mennyire...

Az úszómesteri munka mennyire lehet unalmas?

Figyelt kérdés
12 órában, nyári időszakban fürdőben. A fizetés nem lenne olyan rossz, nekem első rendes állásom lenne. Ehhez egy rövid tanfolyamot kell majd elvégeznem, ezt és a szállást a leendő munkáltatóm állná. A követelményektől annyira nem félek, alapból vízilabdázok, attól viszont hogy unalmas munka lesz, attól eléggé.

2023. febr. 8. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az. De legalább nem megerőltető
2023. febr. 9. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem lesz sok időd unatkozni. Órási felelősséggel jár, állandóan ott kell lenned és figyelni, nincs-e valaki veszélyben, és akkor azonnal segítened kell.
2023. febr. 9. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gázabb mint egy biztonságiőri meló, csak az a baj, hogy itt azért nem teljesen xarhatod le...
2023. febr. 9. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Én is úszómesterként dolgozok szerintem nagyon fun meló ki vagyok pattintva szexi a testem munkaidőben jó gádzsikra kacsingatok és nézem a seggeket én nem vagyok egy stresszes alkat aki megfullad vessen magára az ő baja
2023. febr. 9. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Haver ez volt,meg is unta 2 év alatt.
2023. febr. 9. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
tölem bele is dögölhetnek a vízbe lényeg hogy a nyári pacek robbanjon jól elvagyok telefonozok nyalom a fagyit sörözök nekem való melo pénz is jo és beach body robban a parton
2023. febr. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!