Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg nem keresek jól?

Tényleg nem keresek jól?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok fejlesztő, és cafeteriával meg mindennel együtt kapok nettó 940-et. Ez kb bruttó 1.4-1.5m-nak felel meg. Az éves emelés előtt állok még.

Az itt feltett kérdések és arra adott válaszok miatt jutottam ide, hogy feltegyem kérdésként: tényleg nem számít ez jónak?

ui: vegyük figyelembe a mostani gazdasági helyzetet is

2023. febr. 8. 08:35
A kérdező szavazást indított:
Ennyi tapasztalattal sokkal többet kéne keresned, azonnal válts!
Ez egy korrekt bér, csak kicsivel tudnál többet keresni máshol.
Ne viccelj, túl is vagy fizetve.
48 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétabban milyen fejlesztő?
2023. febr. 8. 08:51
 2/21 A kérdező kommentje:
Webes technológiák, backend. Multi cég. BSc diploma
2023. febr. 8. 08:59
 3/21 anonim ***** válasza:
3%

Tesztelokent 5 ev tapasztalattal br 1.8-as ajanlatokat kapok es ennel joval tobbet keresek.

Pld hayses megkereses, repcsi ceg, alapber 1.8 + 10 szazalek eves bonusz + 1.3 eves kafeteria + repjegyen kedvezmenyek. Heti 1 x kotlezo iroda.

Sztem ha keresel talalhatsz jobbat is

2023. febr. 8. 09:03
 4/21 A kérdező kommentje:
#3: Mondjuk ezt egy nagyon picit nehéz elhinnem, de örülök, ha így van!
2023. febr. 8. 09:07
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, nekem már a kédésedet is nehéz elhinnem, dehát ez van na, én csak a Lazarust vágom, de azt is csak az első elágazásokig, egyébként meg csak villanyszerelő vagyok, de a fele fizetésednek is örülnék!
2023. febr. 8. 09:18
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Medior pozicioban ez teljesen korrekt fizetes egy webfejlesztonek.
2023. febr. 8. 09:22
 7/21 anonim ***** válasza:
25%

Nem baj ha nem hiszed el, en se hittem eloszor amikor tobbet kerestem mint a programozo haverjaim akik nem mertek pofatlanul sokat kerni interjun...

Come fly with us! - Senior Software Engineer

Kedves X,

Szeretnél részese lenni egy sikeres holland légitársaság szoftverfejlesztő csapatának?

Partnerünk, a legrégebbi, ma is eredeti nevén működő légitársaság, ami a folyamatos fejlődés híve. A fejlődés iránti vágy hívta életre új, budapesti IT központjukat is, ahova fejlesztőket keresnek Python területre. Olyan szakemberekre van szükségük, akik komplex munkakörre vágynak, hiszen itt a feladatok a termékek teljes életciklusára kiterjednek. Ehhez az összetett munkához kreatív munkakörnyezetet, agilis módszertant és holland munkamorált biztosítanak.

Feladatkör: Négy business platform (Flight, Integral Planning & Control, People & Technology, Ground) több mint 100 applikációjának fejlesztését végzik majd Budapestről. Dolgozhatsz például a pilóták tréningezését segítő szimulációkon vagy a fedélzeten használt, crew munkáját segítő szoftverek valamelyikén.

Tech stack: Python és (e.g. MyPy, FastAPI, Django, Flask, SQLAlchemy), SQL, REST API-k

Juttatások 💸: Alapbér (1,8 millióig) + éves 10% bónusz, cafeteria (1.3M), discounted flight tickets

Iroda: 9. kerület – hybrid munkavégzés, heti 1x kell irodába járni

Nyitott lennél egy beszélgetésre ezzel kapcsolatban?

Amennyiben igen, kérlek küldd el a telefonszámod (és CV-det, ha van készen).

Üdvözlettel,

Fábián Horgos

Software Development Talent Sourcer at Hays

Irj ra a recruiterre hatha kinyilik a csipad

2023. febr. 8. 09:27
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ebben a levelben nem azt irjak, hogy neked szemelyesen 1.8 millio bruttot ajanlanak.
2023. febr. 8. 09:33
 9/21 A kérdező kommentje:

De basszus, ez nem tesztelői munkakör. Így már teljesen más. Azt hittem tesztelői munkakörre kaptál ilyen ajánlatot. Ráadásul külföldi cég, így még kevés is igazából.

Egyébként ilyet én is tudok mutogatni. Teljes levelet nem másolnék be, csak részletet:

"- $7k - $10k+ USD (or equivalent currency) per month"

Olyan cégnél vagyok, hogy a linkedin profilom alapján amazon, cloudera, stb cégek saját recruiterei keresnek meg. De egyrészt a megkeresés még nem egy aláírandó ajánlat, másrészt itthoni cégekre gondolok elsősorban.

2023. febr. 8. 09:37
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod eldönteni?Tedd fel magadnak a kérdéseket! Elég amire kell? Félre is tudsz rakni? A mostani minimálbérhez, vagy átlagbérhez, hogy viszonyul? (Ezekhez konkrét adat van. A valóságtól lehet, hogy eltér, de viszonyításnak tökéletes) Kérdezz meg hasonló szakmai háttérrel rendelkezőket. Ha kevesled, képezd magad.
2023. febr. 8. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!