Szerintetek buktam az állást?
Figyelt kérdés
Holnap kellene mennem állásinterjúra. Egy évben egyszer vagyok beteg, természetesen pont most kell begyulladnia a mandulámnak. Telefonáltam, normális volt az ügyintéző, abban egyeztünk meg ha jobban leszek, akkor telefonálok és ha addig nem töltik be az állást mehetek interjúra. A mandulagyulladas kb. 1 hét, kötve hiszem, hogy addig üres marad az állás, de ha valami csoda folytán üres lesz már rossz ponttal indítok a halasztás miatt...2023. febr. 7. 08:34
1/6 anonim 

válasza:

Miért indítanál rossz ponttal?
Az viszont esélyes,hogy már betöltik.De, egyáltalán nem rossz pont az,ha megbetegszel.Azon a munkahelyen is emberek dolgoznak, ők is lehetnek betegek.
2/6 anonim 

válasza:

Ha normálisak, akkor emiatt nem kaszálnak el. Viszont az igaz, hogy lehet, hogy lesz más, aki alkalmas, akkor őt veszik fel.
3/6 anonim 

válasza:

Pozíciófüggő. Az jó pont, hogy legalább szóltál. De a többi pályázó ott lesz a megbeszélt időben...
4/6 anonim 

válasza:

Az állást lehet, hogy buktad, de a cégnél tutira nem írtad le magad, szóval később újra próbálkozhatsz. Tudod, előfordul, hogy a cég mondja le az interjút, mert pl. az interjúztató lett beteg. Az, hogy szóltál sokkal többet jelent, mert azt mutatja, hogy megbízható vagy és jelzed, ha valami miatt nem tudsz megjelenni.
5/6 anonim 

válasza:

Mondták már le interjúm betegség miatt, egy komolynak tűnő cég volt, megadták a következő időpontot, utána soha többet nem jelentkeztek emiatt, csak sokadik kérdésemre küldtek egy sablon elutasítást.
6/6 anonim 

válasza:

Jobbulást kívánok kérdező, most kezeltesd ki, nekem évekig megkeserítette az életem, télen nyáron előjött, míg nem foglalkoztak végre vele normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!