Megéri belevágni?

Figyelt kérdés
Épületasztalos a szakmám és dolgoztam is benne sokáig, viszont szeretnék plusz bevételre szert tenni. Szerintetek megéri szerszámnyeleket és kisebb cipősszekrénnyel kezdeni maszekba?
2023. febr. 6. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerszámnyéllel tele az OBI és társai. Cipős szekrénnyel az IKEA és társai, de legyártasz egy kisebb tételt, meghirdeted és hamar kiderül érdekel-e bárkit.
2023. febr. 6. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj mindig egy cipősszekrény és hirdesd meg. Jól mondja az első válaszoló, nagyon nagy a választék belőle.
2023. febr. 6. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Találd ki, hogyan lehetne minimális szerszámkészlettel otthoni lakber dolgokat csinálni és csinálj rá tanfolyamot! Én mennék.:)

Ládika, pad, fiókos komód, asztalka, szobainas, dekorlétra, paraván, stb. Ezeket nagyon szeretjük.:) Sokmindent lassan 2 évtizede keresek és nincs olyan, amilyet elképzeltem.

2023. febr. 7. 04:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ötlet egyedi megrendelésre készíteni a bútorokat. Arra van igény. Pl. én a számítógép asztalomat magam terveztem és egyedileg gyártattam le, mert amit készen lehet kapni, az egyik sem felelt meg.
2023. febr. 7. 09:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán szerszámaid, helyed, alapanyagforrásod adott?

Előttem jól írják, tucattermékkel nehéz lenne. Valami egyedit, piaci rést kell megcélozni.

2023. febr. 7. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Nagyon jó példát írtál, házi barkácstanfolyam apukáknak (anyukáknak), tetszik! Én is szívesen mennék!
2023. febr. 7. 09:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik válaszoló! Tanfolyam hogy működik és mi szükséges hozzá?
2023. febr. 7. 23:31
 8/10 anonim ***** válasza:

A NAV tudná megmondani.

Szerintem ez oktatás és adószámot ingyen kiváltasz rá, veszel egy számlatömböt, ennyi.

2023. febr. 7. 23:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Meg még vannak kreatív FB-csoportok, oda betehetnéd a hirdetést.

Max. óránként 1500 Ft-ot fizetnék érte, szerintem max. 5 fővel érdemes csinálni, és a barkácsboltba menetel is része, tehát ott majd mindenki magának veszi meg. 5x1500 Ft az nagyon szép órabér, még lehet olcsóbb is, de ez sem horror, sokan kifizetnék.

2023. febr. 8. 00:04
 10/10 anonim ***** válasza:

* magának veszi meg az alapanyagot és a szerszámokat is, ha otthonra akarja magának.

De az is lehet, hogy 2-4-6 elméleti órát megtartasz, annak bekéred az árát, majd 2 óra barkácsboltban, az is fizetve, és akkor ennyi tandíjból már meg tudod venni az oktatáshoz szükséges szerszámokat, amiket nem vihetnek el, hanem a következő tanfolyam résztvevői is tudnak használni.

Persze műhelyt neked kell biztosítani, az benne kell legyen az árban.

2023. febr. 8. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!