Megéri belevágni?

Találd ki, hogyan lehetne minimális szerszámkészlettel otthoni lakber dolgokat csinálni és csinálj rá tanfolyamot! Én mennék.:)
Ládika, pad, fiókos komód, asztalka, szobainas, dekorlétra, paraván, stb. Ezeket nagyon szeretjük.:) Sokmindent lassan 2 évtizede keresek és nincs olyan, amilyet elképzeltem.

Egyáltalán szerszámaid, helyed, alapanyagforrásod adott?
Előttem jól írják, tucattermékkel nehéz lenne. Valami egyedit, piaci rést kell megcélozni.

A NAV tudná megmondani.
Szerintem ez oktatás és adószámot ingyen kiváltasz rá, veszel egy számlatömböt, ennyi.

Meg még vannak kreatív FB-csoportok, oda betehetnéd a hirdetést.
Max. óránként 1500 Ft-ot fizetnék érte, szerintem max. 5 fővel érdemes csinálni, és a barkácsboltba menetel is része, tehát ott majd mindenki magának veszi meg. 5x1500 Ft az nagyon szép órabér, még lehet olcsóbb is, de ez sem horror, sokan kifizetnék.

* magának veszi meg az alapanyagot és a szerszámokat is, ha otthonra akarja magának.
De az is lehet, hogy 2-4-6 elméleti órát megtartasz, annak bekéred az árát, majd 2 óra barkácsboltban, az is fizetve, és akkor ennyi tandíjból már meg tudod venni az oktatáshoz szükséges szerszámokat, amiket nem vihetnek el, hanem a következő tanfolyam résztvevői is tudnak használni.
Persze műhelyt neked kell biztosítani, az benne kell legyen az árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!