Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire kellhetett egy aláírás...

Mire kellhetett egy aláírás és egy ujjlenyomat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 eves vagyok, 2 evvel ezelott volt egy munkahelyem ahol kasszas voltam, egy holgy egyszer bejott beszelgetni, aki egy osszehajtott kis cetlin egy vonalra feliratta velem a nevem es az ujjlenyomatom. Akkoriban errol semmit nem gondoltam de tobbszor eszembe jutott azota, hogy ezzel lehet valami szerzodest irattak velem ala, nem?

2023. febr. 3. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyanús, gondolj bele mennyi mindenhez kellenek ezek.

Személyitől a telefonod feloldásáig.

Hamisításhoz is jó. Az adataidat pedig könnyen ki lehet deríteni. Főleg, ha publikusak a platformokon az adataid pl szül. Dátum stb.

2023. febr. 3. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

hát te is jó hülye vagy...

(apropó, biztos hogy már 20 éves voltál a történtekkor? más 12 évesen se ennyire naiv)

2023. febr. 3. 20:25
 3/4 A kérdező kommentje:

20 eves voltam igen, akkoriban angol maganorakat tartottam, ahhoz kerte el a holgy a teljes nevem leirni... A tintat pedig megkerdezte es gondoltam miert ne.

Utolag tudok tenni valamit?

2023. febr. 4. 00:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Bejelneted a rendőrségen, hogy hülye voltál. Ők sem fognak tudni mit csinálni, de ha lesz belőle probléma, akkor legalább már tudni fogják és jogosan emelhetsz szót azellen, hogy egy bedőlt cég tartozásait rád akarják tukmálni, vagy hogy valaki a nevedet használta fel bármilyen ügylet vagy szerződés során.
2023. jún. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!