Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes újra megpályázni egy...

Érdemes újra megpályázni egy állást, amit korábban visszamondtam?

Figyelt kérdés
Még az első interjú előtt visszamondtam, nem éreztem magam készen a váltásra. Viszont azóta is azon kattog az agyam, hogy elszalasztottam egy jó lehetőséget. A mostani sem annyira rossz, csak épp 2 éve nem volt fizetésemelés. Hasonló munkakör lenne, most úgy érzem, mégiscsak szeretném megpróbálni. Szerintetek szóba állnának velem ezek után?
2023. jan. 31. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a legrosszabb ami történhet? Max azt mondják h sorry nem.
2023. jan. 31. 10:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaja, csak kérdés, hogy nem írnak-e le örökre?
2023. jan. 31. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, ha kell nekik ember, es nincs epkezlab jelentkezo, akkor visszahivnak. En is mondtam mar vissza allast, aztan megis visszahivtak. Mondjuk azutan megint visszamondtam. xD
2023. jan. 31. 10:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Írtam a HR-esnek, de nem válaszolt :/ De azért lehet mégis beadom, tényleg, max visszautasítanak. Aztán ha egy félév múlva újra hirdetnek pozit, akkor újra megpróbálom. Gondolom nem tesznek fekete listára.
2023. jan. 31. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Általában ilyenkor fél-egy év tiltólistára kerülsz. Ha ez két éve volt akkor simán.
2023. jan. 31. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a cégnél középvezetőt keresnek. Fél éve nem volt értelmes jelentkező.

Simán behívnak ha értelmes vagy és kell ember.

2023. jan. 31. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!