Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a MOL-nál dolgozni?

Milyen a MOL-nál dolgozni?

Figyelt kérdés
Én jelenleg egyetemista vagyok, vegyészmérnök Bsc 4. félévét fogom megkezdeni. Arra lennék kíváncsi, hogy mérnökként milyen a MOl-nál dolgozni? Szeretitek?Illetve milyen kezdőfizetésre számíthatnék, ha ez lenne az első munkahelyem (én úgy hallottam nagyon jóra)?

2023. jan. 29. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Az irodaházi wc nem a legjobb.
2023. jan. 29. 19:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy az egyes trollválaszát milyen sokat pontozzák fel.
2023. jan. 29. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Spanom br 3800/óra bérben volt, gyakornok volt, diákszervezeten keresztül.
2023. jan. 29. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Mióta nincs panorámás piszoár sokkal rosszabb.
2023. jan. 29. 22:59
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

"Érdekes hogy az egyes trollválaszát milyen sokat pontozzák fel."

Akkor te még lehet nem láttad a neten terjengő fotót, ezért nem érted a felpontozás okát...

Valaki lőtt egy képet teleobival a kopaszi gátról, kajak belátni az ablakon ahogy pisálnak a piszoárba...

Hát ezért a felpontozás...

2023. jan. 29. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Am szerintem szar, ezt abból gonolom, hogy interautótól még a kovid előtt egy ismi lelépett, mert nem akartak neki emelni.

Átment oda, 6 hónap múlva inkább visszajött, vissza is vették, de emelés helyett kevesebb feladatot meg munkakört osztottak rá, inkább felvettek mellé egy másik alkalmazottat is így maradt végül.

2023. jan. 30. 00:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 köszönöm.
2023. jan. 30. 00:30
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

Itt a cikk róla, ebbe megtalálod a képeket. Utána mondjad, hogy trollkodok kérdező.

[link]

2023. jan. 30. 00:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyébként nem volnék meglepődve, ha más "bakik" is felmerülnének, egy ilyen szarvashiba után :D

És itt nem kizárólag a szokás szerint feketén, vagy szürkén dolgoztatott (családi fővállalkozó / csicska alvállalkozó munkáltató mutyis) biztonsági őrökre gondolok, hanem valamilyen építési hibára...

2023. jan. 30. 07:48
 10/11 A kérdező kommentje:
#8 Bocsi, ezt a sztorit nem tudtam. Bár ettől függetlenül, nem nagyon volt hasznos a válaszod számomra. :)
2023. jan. 30. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!