Róóz Peter kérdése:
Melyik cégnél, milyen munkakörben kereshetek nettó 550 - 600eFt-ot Budapesten vagy környékén 50+ évesen?
Figyelt kérdés
Elektromos műszerész végzettséggel multinál vagyok, 400 nettó felett keresek. Egyéb okok miatt többre lenne szükségem. Van reális esély / lehetőség erre?
Merre(?) Milyen cégeknél érdeklődjek, hogy álljak neki?
2023. jan. 29. 12:19
1/4 anonim válasza:
Samsung, göd. Itt 5-600 körüli fizetések vannak, de 12 órázni kell. GE veresegyház. Bár én technikus vagyok, 650 a bruttóm.
Keresgélni kell.
2/4 anonim válasza:
Sztem max úgy ha a műszakozás van, és megdobják a pótlékok.
3/4 anonim válasza:
Műszerész végzettséggel nem egyszerű, ez már mérnöki bérigény.
Talán úgy lenne a legegyszerűbb, ha többet túlóráznál, vagy ha erre nincs lehetőség a munkahelyeden, akkor valami másodállás és/vagy saját vállalkozás.
Ha lenne erősáramú végzettséged (villanyszerelő) egyszerűbb lenne, mert hétvégente el tudnál menni szerelni.
4/4 anonim válasza:
Ez a fizetés még vidéken is lófütyi ma már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!