Sparba eladó -pénztáros pozitcióba milyen dolgozni?
Munkarend hogy nézki ?
Gyakorlatban hogy zajlik ennek a pozitciónak menete?
Egyik nap tölteni másik nap kasszázni? Vagy lehet választani, hogy melyiket szeretném csinálni?
*pozíció!
Amúgy elég gyakran cserélődnek ott az emberek, úgyhogy túl jó nem lehet.
Szerintem nem lehet túl jó. Már elköltöztem így csak ritkán látom de még régebben gyakran és mindig felb.aszott az egyik nő, aki a szüleimhez közeli Sparban dolgozik. Ilyen... Nem is tudom megmondani milyen feje van mindig. Mosolyog picit de nem boldog mosoly, inkább ilyen f.aszom kivan az egésszel fej, amit takarnia kell, de nem tud. Egy szót sem mond soha ha fizetek nála. Nem köszön, nem mondja, mennyi az ár, nem köszöni meg, ha fizetek. Undorító az ilyen és biztos itt vált ilyenné. Teljesen levegőnek nézi az embert. Szerintem 15-20 éve ott van. A többiek meg gyakrabban cserélődnek.
Úgyhogy szerintem ne menj, ha van más lehetőség.
#5:
Azért undorító, mert nem köszöni meg, hogy fizetsz neki? Ugyan mi alapján, édesapa? Talán az ő zsebébe rakod a pénzt?
Próbaidős vagyok jelenleg a sparban, kasszásként.
Monoton, unalmas munka. Még mosdóba sincs idő kimenni. Beültetnek a kasszába és üljél ott végig 8 órán keresztül.
Senkinek nem ajánlom!
Még mindig valami 5-6 hónap a próbaidő? Valaki mesélte kb egy éve nem akartam elhinni, azt hittem ilyen hosszú a kereskedelemben nincs ( állami szféra más ott nekem is 6 hónap volt).
SPAR amúgy olyan nincs szerintem, ahol ne látnám kirakva kasszást keresnek durva körülmények lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!