Jò ötlet Miskolcra a Bosch-ba menni dolgozni ?

Az a rész ahol a kérdező lakik szegényebb mint Borsod megye.
Ott legalább ott van Miskolc es egyéb kisebb varosok. De a masik oldal az a világ vége. A rimaszombati vagy a nagyröcei járásból lehet a kérdező ahol tényleg nehéz munkát találni egy kész nyomornegyed.
Sőt még buszok is járnak szedik fel a szlovákiai munkásokat visszik hozzák a boshba.
Legalább 60 km-re van tőled Miskolc gondolom a Bosh busszal tervezel bejárni. Az nagyon kimerítő lesz.
IPA, Tauris, kábel?
Ide gyakran van felvétel. Valamivel többet is keresnél.

Épül az Eperjesi gyár, Miskolc alá fog tartozni, Miskolci vezetéssel.
Irodai munkásokat már nagyon toboroznak, lassan az operátorok jönnek. Én a helyedben jelentkeznék ide, hogy bebiztosítd a helyed kint.
Rbhm-be be tudlak ajánlani. Hamarabb vesznek fel téged is úgy.
Irodista vagyok, de még nem hallottam panaszkodni operátorokat sem, a csapat vegyes, fele roma, fele nem.

9# Nyugati részekre ez igaz illetve a nagyobb városokra.
Közép Szlovákia déli részére nem igaz, ahogy kelet szlovákiara sem. Ezeken a helyeken kevés a fizetés nincs munkalehetőség nagy a lepusztultság.
Szlovákia a gazdasági különbségek országa. Egy pozsonyi átlagfizetés 1500 euró, míg egy eperjesi 700.
Szóval ha abszolút nem vagy képben inkább ne általánosíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!