Mennyivel munka kezdés előtt ajánlott beérni a munkahelyre?
8ra kell mennem dolgozni, holnap lesz az 1. napom.
7.40re legkésőbb oda érek, de anyáék szerint az már későn van. mit gondoltok erről?
a korábbi busszal már 7.20ra oda érnék.
Szerintem is sok a 40 perc, de a múltkor én is ilyen dilemmában voltam, hogy melyik busszal menjek az állásinterjúra. Végül mégis a korábbival mentem, még ha egy órát ültem is a stadionok megállójában, mert mi van, ha lerobban a busz, baleset van és késünk stb.
Az első nap fontos a benyomás, nem jó elkésni. Úgyhogy menj a korábbival, s addig töltsd el az időt valamivel. (Nem fontos már 7.20-ra odaállítani az ajtóba, elég, ha csak 40-re mész. De így a szüleid is megnyugodnak, s te is, hogy nem fogsz elkésni, bármi jön is közbe
Szerintem elég 8 előtt 10 perccel is odaérned, addig reggelizz meg valahol pl.
Én nagyon nem szerettem, hogy ha beértem a melóhelyre, már ott várt a "tanulóm", tök kellemetlen volt őelőtte összeszednem magam a munkához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!