Érdemes e 40 évesen munkahelyet váltani?
Figyelt kérdés
Teljesen más területet megprobalni? Nem futottam ki az időből?2023. jan. 24. 08:42
11/13 anonim válasza:
Nemcsakhogy érdemes, de a legérdemesebb az évi 12 hónapos melót 10 hónapra cserélni, legérdemesebb lenne pedig elgondolkodni a vállalkozóvá válláson...
Én is dobantottam tavaly december elején, mert elkezdték a boritékos (fővállalkozó/alvállakozó) mutyit, járulékokat két éve már lenyelik (levonja, de nem fizeti be), munkaszerződést váltogatják félévente, szabadságot sosem fizettek, táppénzt is csak egyszer tíz napot de három hétig ment miatta a cirkusz.
A bolond kollégám lesheti a nyugdijját jövő márciusba, én meg úgyvagyok ezzel, hogy menjen akinek muszáj!
Én öt évet húztam le, ő nyitás óta ott van (13 éve).
A kovid előtti év óta karácsonyra annyit nem kaptzunk hogy told meg a mamit! Emelés három éve nem volt.
12/13 anonim válasza:
Persze, hogy érdemes. Még csak a pályafutásod felénél tartasz.
13/13 anonim válasza:
Persze, hiszen fiatal vagy még leragadni egy helyen, főleg ha van jobb lehetőség. Még túl sokat kell dolgoznod ahhoz, hogy ne lépd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!