Aki nem olvasott sok könyvet, egyebet, abból nem is lehet jó író? Úgy értem, muszáj ez ehhez, nem elég a saját fantáziája, kreativitása?
Egyetértek az első válaszolóval.
Ott van pl. Salman Rushdie, aki hihetetlenül szuggesztív stílusban tudja tálalni a mondanivalóját. Ha nem is akarsz elolvasni sok könyvet, őt mindenképp ajánlom, szerintem tőle nagyon sokat lehet tanulni.
Biztosan nincs olyan író, aki ne szeretne olvasni. Ha valaki könyveket ír, az a munkája, a hobbija, az élete. Egy ilyen emberről nehéz lenne elképzelni, hogy nem szeret olvasni.
Szerintem a kettő eleve kizárja egymást. Ha én nem szeretnék olvasni eszem ágában nem lenne könyvet írnom. A zeneszerzők is játszanak több hangszeren. Ha valamiben profi vagyok, akkor benne élek. Ha könyvekben vagyok profi, akkor könyvvel kelek, fekszem. Számomra maga kérdés érthetetlen.
nahátakkor..
én nem sok könyvet olvastam eddig, a kötelezőket is csak nehezen,összesen kb. 10 könyvet. mégis 17 évesen a gimnázium újságjának a főszerkesztője vagyok, nem csak azért, mert jól szerkesztek, hanem mert jól is írok! nem egoból írom ezt, hozzáértő emberek mondták már nekem!
Bárkiből lehet jó író, de tény hogy az olvasás sokat segít, és az is, hogy valakinek ez reflexből megy.
sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!