Jajmilessz22 kérdése:
Munkát keresek szállásal !?
Figyelt kérdés
Kárpátaljáról érkeztem 22 éves vagyok.
Ugy hozta az élet hogy el kelett szökjem a háború végett othonról.
Mindenem ott hagytam és össze jöttem egy csodálatos nővel akit nagyon szeretek itt Magyarországon.
Már mindenhol érdeklődtem.
Egy bejelentett munkára lenne szükségem Budapest környékén jó lenne szállásal mivel sajnos nincs hol laknom .
Csak dolgozni szeretnék hogy meg keressem egy albérletre hogy össze költözhessek a párommal és a gyerekekkel.
Szépen kérem hanyagoljuk a negativ hozzá szólást segitséget kérek mert tanácstalan vagyok merre is induljak.
Oda adom az elérhetőségem ha esetleg valaki tudna ajánlani valami megoldást.
Előre is köszönöm szépen !
2023. jan. 22. 15:45
2/8 anonim 

válasza:

Amúgy a csaj meg a pulyák hun’ laknak most?
3/8 A kérdező kommentje:
A gyerekek és a párom magyarországon él de szeretnék velük össze költözni és nem hozzájuk költözni.
2023. jan. 22. 16:46
4/8 anonim 

válasza:

Nem itt kellene keresgélni, hanem az álláskereső és hirdető oldalakon. Elég sok van ilyen, néha olyat is találsz, ahol szállást is biztosítanak. Bár feketén vagy külföldiként nem tudom mennyire alkalmaznak. A többi menekültnél kellene még érdeklődni.
5/8 anonim 

válasza:

ha nem vagy magyar állampolgár, akkor kap a munkahely pénzt is utánad
6/8 anonim 

válasza:

7/8 anonim 

válasza:

" egyszerűsített, napi bejelentés " - Lehet, hogy ez így nem lenne jó.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!