Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ausztriában újságkihordó?

Ausztriában újságkihordó?

Figyelt kérdés

Salzburg mellett keresnék mellékállást.

Valaki megosztaná a tapasztalatát?

Hajnalban általában hány órát vesz igénybe és mennyi a fizetés?

Köszi.

2023. jan. 22. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ebböl megélni garantáltan nem fogsz, ezt diákok szokták csinálni zsebpénzkiegészítönek vagy nyugdíjasok, munkanélküliek a nyugdíj, illetve segély mellé, de gyakorlatilag nem kapsz komolyabb összeget.

Az, hogy mennyi idö, a körzettöl meg az újságok számától függ, illetve hogy gyalog, biciklivel vagy autóval jársz

2023. jan. 22. 14:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mennyire lesz releváns, mert nem Ausztria, hanem Hollandia. Két körzetem van, ez hetkoznap 200, szombaton 300db újság, szombaton az extra mellékletekkel. 360-380 euro között fizet. Darabonként fizetnek, nem időre. Összesen kb 2 órát vesz az egész igénybe onnan, hogy kiteszem q lábam a lakásból addig, hogy haza érek. Reggel 4tol lehet felvenni az újságokat a depoban és reggel 7ig ki kell vinni mindet. Nekem így megmarad az egész napom szabadon, vagy amcsik munkamra. Annyi még, hogy itt karácsonykor kapunk kártyákat, amikkel becsenget az ember az elofizetőkhoz és a tobbsegtol kap rendesen borravalót. Általában több mint két havi fizetés ami ilywnkor összejon
2023. jan. 22. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!