Hogy tudtál nőként karriert építeni, hogy mellette gyerekeid is születtek?
Én még fiatal vagyok (21) nincsenek gyerekeim, de szeretnék majd.
Kb ez a terv:
Jó egyetemi szak, amit szeretek
Gyakornokoskodás amint lehet (nekem ez első év után kezdődött)
Nyelvtudás
Végzek 21-22 évesen, 2 év releváns szakmai tapasztalattal. Ekkor már válogathatok bőven.
Lehet kimegyek egy kis időre külföldre is.
Mire a gyerektéma aktuális lesz kb 26-30 éves koromra, már 6-10 év tapasztalattal rendelkezem, ami ezen a szakterületen nagyon jónak számít.
Kihagyok pár évet, majd pár évig részmunkaidőben végzem otthonról.
(IT, data science)
Legtobben ugyanazt veszik eszre mint en.. 25-35 kozott (ideillo velemeny bocsi h itt is kifejtem..)-az interjun mindig kerit sort a munkaado hogy turkaljon a nokben..hogy beleszoljon hogy akarj e szulni..jo hogy nem visznek orvost a HR esek az interjura hogy csak az mehet a masodik korre akit ott helyben ivartalanittat a doki mint a kutyat... Ilyen kisarkitva..
Egyenloseg.. noi.. ja.. :D
Szoval minden 25-35 kozotti no legalabb 2x ebbe belefut interjukor ha epp abban a 10 evben nem 1 fix helyen dolgozik.
De ott meg a fonoke all neki cse**szegetni hogy na.. mi volt este. Szamolgatni mikor ki szul..
A havi* naptarunkat jo hogy nem kell leadni hogy megnyugodjon: megjott..
Masik amikor meg szolnak hogy lassan 30 vagy: gyorsan szulj most 4et mert ketyeg az ora.. Ilyen is van :D ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!