Mi a véleményetek a Rosenberger és a Coloplast gyárról?Nyírbátor.
Milyen tesztírás van?Nehéz a munka?
Tényleg csak szünetben lehet mosdóba és inni menni?
Több embertől is hallottam hogy az éjszakai műszak nagyon laza.
Sajnos kénytelen vagyok vmelyikbe elmenni melózni mert nem találok munkát.De nagyon nem akarok gyárban dolgozni,éjszakázni sem szeretnék.
Rabszolgatartó.
Romák stb.
Akkor már inkább Ausztria.

Én mind a kettőnél voltam tesztíráson 3 éve, de olyan baromságok voltak benne, hogy ilyen olyan kockákat, meg lóf@szt rajzolgass, hogy mondom "mi a f@sz?"
Mondanom sem kell, nem vettek fel, de nem is bánom.

Nincs állásinterjú, legalábbis amikor én mentem még nem volt. Gondolom most sincs. Azért kell egyébként ilyen tesztírás, mert ezzel mérik fel, hogy az illetővel érdemes e vesződni, meg tudja e tanulni az összeszerelést záros határidőn belül. Lehet 2 doktorid is, de ha nincs érzéked, nincs kézügyességet, és a monotonitást se viseled jól, akkor nem vesznek fel. Persze pozíció is válogatja, mert például egy raktárosnak nem valószínű, hogy kell ilyen teszt.
Ha van egy érettségid érdemes egyszerűbb szellemi munkákat nézni. Én holnap megyek egy interjúra, bár tartok tőle, hogy MLM a dolog. Nyíregyházán is relatíve sok a szellemi munkakör, csak lehetőleg minél többre be kell adni.

Mi itt vidéken örülünk, hogy legalább vannak munkalehetőségek. De egy Coloplast megadja a 300 nettót is, viszont 3 műszak, plusz havi 2-3 szombat is beröppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!