Kiegészítésnek gondoltam belevágok ebbe, nagyon tetszik amit kínálnak de elég fura hogy ilyen könnyen százezreket lehet keresni. Tud valaki valami véleményt mondani a cégről?
Ugyanitt várom a törzsvendégeim
Hozzáteszem egyetemista, vendéglátásban dolgozó hölgy vagyok, de szeretem az ilyen jellegű szerepléseket, főleg ha fizetnek is érte:)
10-es, egyáltalán nem jellemző, hogy a fizikai szolgáltatások irányába mozduljon el egy előadó.
Akik a webcamot választják, általában pont azért teszik, mert nem akarnak senkivel testi kapcsolatot, hiába vannak tisztában vele, hogy ezen szolgáltatásokkal többet lehet keresni.
És nem is biztonságos a webcam oldalak közönségéből találkozni bárkivel. Ki tudja, milyen perverz, beteg emberek vannak köztük.
2023. febr. 4. 00:53
12/21 A kérdező kommentje:
Nem fogok személyesen találkozni, de amúgy az oldal ki is tilt érte és elveszi az addig összejött pénzed
2023. febr. 4. 02:28
13/21 anonim válasza:
Én mondjuk ezzel egyáltalán nem tudok azonosulni, és sajnálom őszintén, semmi rossz indulatból hogy ezt az utat választottad, szomorú hogy úgy érzed a testeddel tudsz csak érvényesülni, remélem hogy nem jutsz olyan sorsa mint akiket én ismerek.
2023. febr. 4. 17:23
14/21 anonim válasza:
mi az hogy elveszi? akkor ezt te meg se kapod
2023. febr. 5. 17:27
15/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:) ma megkaptam a fizum, pár napot voltam csak fent pár órára, 150.000-et utaltak ki, átlag 21$ az órabérem. Nagyon korrektek, rendesek és ne sajnáljatok. Én világéletemben szerettem villogni az adottságaimmal, szeretem a testem és szeretettel mutatom meg másoknak, főleg ha fizetnek is érte. Nekem ez egy szórakozás:D Lehet kicsit elborult elme vagyok de nekem így tök jó.
2023. febr. 7. 16:58
16/21 anonim válasza:
Ahaa szóval ez reklám, értjük
2023. febr. 7. 18:23
17/21 anonim válasza:
Rendben, végül is….van akiben nincs ennél több, és ezt el kell fogadni, igazad van. Nem mindenki viheti valamire…
2023. febr. 8. 07:26
18/21 anonim válasza:
150 ezerért kurválkodsz?😂
nem elborult elme vagy te hanem leginkább semmilyenxdddd
2023. márc. 25. 16:15
19/21 anonim válasza:
de jó asszony lehetsz
2023. márc. 25. 16:20
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggódásotokat:D havi 1 millát megkeresek és meg sem kell erőltetnem magam. 4-5 hónap múlva megveszem az álomautóm:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!