Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hotvipmodels munka vélemények?

Hotvipmodels munka vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kiegészítésnek gondoltam belevágok ebbe, nagyon tetszik amit kínálnak de elég fura hogy ilyen könnyen százezreket lehet keresni. Tud valaki valami véleményt mondani a cégről?

Ugyanitt várom a törzsvendégeim

Hozzáteszem egyetemista, vendéglátásban dolgozó hölgy vagyok, de szeretem az ilyen jellegű szerepléseket, főleg ha fizetnek is érte:)

2023. jan. 17. 08:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

10-es, egyáltalán nem jellemző, hogy a fizikai szolgáltatások irányába mozduljon el egy előadó.

Akik a webcamot választják, általában pont azért teszik, mert nem akarnak senkivel testi kapcsolatot, hiába vannak tisztában vele, hogy ezen szolgáltatásokkal többet lehet keresni.

És nem is biztonságos a webcam oldalak közönségéből találkozni bárkivel. Ki tudja, milyen perverz, beteg emberek vannak köztük.

2023. febr. 4. 00:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem fogok személyesen találkozni, de amúgy az oldal ki is tilt érte és elveszi az addig összejött pénzed
2023. febr. 4. 02:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk ezzel egyáltalán nem tudok azonosulni, és sajnálom őszintén, semmi rossz indulatból hogy ezt az utat választottad, szomorú hogy úgy érzed a testeddel tudsz csak érvényesülni, remélem hogy nem jutsz olyan sorsa mint akiket én ismerek.
2023. febr. 4. 17:23
 14/21 anonim ***** válasza:
mi az hogy elveszi? akkor ezt te meg se kapod
2023. febr. 5. 17:27
 15/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:) ma megkaptam a fizum, pár napot voltam csak fent pár órára, 150.000-et utaltak ki, átlag 21$ az órabérem. Nagyon korrektek, rendesek és ne sajnáljatok. Én világéletemben szerettem villogni az adottságaimmal, szeretem a testem és szeretettel mutatom meg másoknak, főleg ha fizetnek is érte. Nekem ez egy szórakozás:D Lehet kicsit elborult elme vagyok de nekem így tök jó.
2023. febr. 7. 16:58
 16/21 anonim válasza:
48%
Ahaa szóval ez reklám, értjük
2023. febr. 7. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
Rendben, végül is….van akiben nincs ennél több, és ezt el kell fogadni, igazad van. Nem mindenki viheti valamire…
2023. febr. 8. 07:26
 18/21 anonim ***** válasza:
24%

150 ezerért kurválkodsz?😂

nem elborult elme vagy te hanem leginkább semmilyenxdddd

2023. márc. 25. 16:15
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
de jó asszony lehetsz
2023. márc. 25. 16:20
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az aggódásotokat:D havi 1 millát megkeresek és meg sem kell erőltetnem magam. 4-5 hónap múlva megveszem az álomautóm:)
2023. júl. 25. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!