Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A fesztiválokon mennyire...

A fesztiválokon mennyire veszik komolyan az életkort?

Figyelt kérdés

Nyáron szeretnék menni dolgozni a sziget fesztiválra, az augusztus közepén lesz, én meg augusztus végén töltöm a 18-at.

Elképzelhetőnek tartjátok, hogy elnézik azt a 2 hetet vagy kő keményen ragaszkodnak ahhoz, hogy már betöltsék a 18-at?

2023. jan. 16. 19:19
 1/10 anonim válasza:
92%

Nem nézik el.

Hacsak nem feketén dolgozol, de nem tudom ennek mennyi esélye van pont a szigeten.

2023. jan. 16. 19:36
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem nézik el, mert jogilag nem adhatnak ki neked alkoholt a születésnapod előtti napon se, ha lebuknak az súlyos következményekkel járna rájuk nézve. Bent meg már nincs mód ezt ellenőrizni.
2023. jan. 16. 19:40
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 erre én is gondoltam, de magára a fesztiválra 18 alatt is menni, és az hogy ott vagy, nem egyenlő azzal, hogy alkoholt iszol...
2023. jan. 16. 19:43
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
De ezt odabent már nem tudják ellenőrizni, a nagy sorban, rohanásban nincs idő mindenkitől személyit kérni. Na meg a másik, hogy 22 óra után nem lehetsz nagykorú felügyelete nélkül közterületen, most keressen meg egy biztonsági őr és rakjon ki? Ez nem működik.
2023. jan. 16. 19:46
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Senki nem fogja a munkáját, megélhetését, jó hírnevét kockáztatni a te két szép szemedért.
2023. jan. 16. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag nem vagy cselekvőképes. hiába írsz alá bármilyen szerződést, az semmis.
2023. jan. 16. 20:01
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát najó, mindegy akkor majd jövőre megyek, nem túlzottan örülök neki, de ez van, 2 hét az 2 hét...

Egyébként aki tud még jó munkát az mondhatja

17/f

2023. jan. 16. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát bazz nőjj fel gyorsabban :D

Nem tudom miért nem lehet megérteni hogy ezek a törvényeket, ezt kell betartani. Egy olyan szintű rendezvény szervezői mint a sziget nem fognak ilyenekbe belemenni. Gyerek vagy. Ezen nem tudsz változtatni.

2023. jan. 16. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Mit szeretnél dolgozni? Tudtommal van diákmunka is, legalábbis régen volt.Sőt régen önkéntes meló is volt az elsősegélyeseknél, ahol a tanfolyam sikeres elvégzése után mehettél fesztiválra önkénteskedni, 18 év alatt szülői beleegyező nyilatkozat kellett hozzá.Lehet most is van még.
2023. jan. 16. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

2018-ban voltam a szigeten, mint biztonságiőr. Anyagilag nagyon megéri.

Úgy tudom, hogy nem nézik el, talán ismerős által, de ha bármilyen baj lesz, akkor az ismerősöd is bánni fogja.

Talán még diákmunka, de nem tudom hogy létezik ilyen. Várjál vele amíg betöltöd a 18-at, csak utána próbálkozzál.

2023. jan. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!