A fesztiválokon mennyire veszik komolyan az életkort?
Nyáron szeretnék menni dolgozni a sziget fesztiválra, az augusztus közepén lesz, én meg augusztus végén töltöm a 18-at.
Elképzelhetőnek tartjátok, hogy elnézik azt a 2 hetet vagy kő keményen ragaszkodnak ahhoz, hogy már betöltsék a 18-at?
Nem nézik el.
Hacsak nem feketén dolgozol, de nem tudom ennek mennyi esélye van pont a szigeten.

Hát najó, mindegy akkor majd jövőre megyek, nem túlzottan örülök neki, de ez van, 2 hét az 2 hét...
Egyébként aki tud még jó munkát az mondhatja
17/f

Hát bazz nőjj fel gyorsabban :D
Nem tudom miért nem lehet megérteni hogy ezek a törvényeket, ezt kell betartani. Egy olyan szintű rendezvény szervezői mint a sziget nem fognak ilyenekbe belemenni. Gyerek vagy. Ezen nem tudsz változtatni.

2018-ban voltam a szigeten, mint biztonságiőr. Anyagilag nagyon megéri.
Úgy tudom, hogy nem nézik el, talán ismerős által, de ha bármilyen baj lesz, akkor az ismerősöd is bánni fogja.
Talán még diákmunka, de nem tudom hogy létezik ilyen. Várjál vele amíg betöltöd a 18-at, csak utána próbálkozzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!