Napi bejelentés után jár e a 25év alatti? (neten nem találtam erről semmit)
Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 10:37
1/7 anonim válasza:
Nem jár, mert ha nem léped át a mentesített keretösszeget, akkor nem is fizetsz utána SZJA-t, ergó nincs miből kedvezményt kapj.
(A mentesített keretösszeg mértéke a minimálbér vagy a garantált bérminimum napibérként meghatározott összegének 130%-a.)
2/7 anonim válasza:
Napi bejelentéssel csak akkor dolgoznék ha tényleg nincs semmi más. Nincs utána táppenz ha jól tudom ha netán mondjuk kimegy a bokád és egyéb hátrányos dolgok. Keress olyan helyet ahol bejelentenek rendesen
. Agol ezen is spórolnak én onnét távoznek.
3/7 anonim válasza:
De ha átléped a mentesített keretet, akkor igénybe tudod venni a kedvezményt.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak most kezdtem a munkahelyen és ezért voltam napi bejelentéssel
2023. jan. 15. 11:07
5/7 anonim válasza:
Az is elég kisstílű cég, akinek nem elég a próbaidő, még ezen is cigánykodik, de sajna vannak ilyenek.
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon sokan vannak akik próbálják kikerülni..nem egy interjún voltam ahol mondták, hogy azt is beleszámolják a bérbe :D közbe meg semmi
2023. jan. 15. 11:15
7/7 anonim válasza:
Hát én a helyedben pár het után az ügyfélkapun azert körbe neznek,hogy hogy is vagY bejelentve. Mert ugye ott meg lehet nézni de sajnos evvel kevesen vannak tisztában
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!