Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 17 évesen dolgozhatok Ausztriá...

17 évesen dolgozhatok Ausztriában, akár egész évben?

Figyelt kérdés
Adódott egy lehetőség hogy ki tudnék menni Ausztriába egy síparadicsomba dolgozni, ami takarítást, és ehhez hasonló munkákat foglal magában. Arra gondoltam hogy halasztok egy évet az iskolában és kimennék egy évre, alapfokon beszélek németül, angolul pedig középfokon. Egy családtagom már kint dolgozik egy ideje, szintén ugyanazon a helyen ahová én is tervezek menni, így lakhatásom is lenne.
2023. jan. 14. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Kimehetsz, adóznod is ott kel majd viszont ennyi idő után.
2023. jan. 15. 00:24
 2/5 NTBS ***** válasza:
40%
Szülői engedéllyel igen.
2023. febr. 28. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
aki ithon alkalmatlan munkara az kint is az..
2023. febr. 28. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem jövőtlenül éhbérért dolgozni azért itthon, amiért Ausztriában a (jócskán) többszörösét és egy stabilabb jövőt kapom. Szó sincs itt alkalmatlanságról. :)
2023. márc. 1. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:

"Egy családtagom már kint dolgozik egy ideje, szintén ugyanazon a helyen ahová én is tervezek menni, így lakhatásom is lenne."

Akkor uccu, a családtagod megkérdezi ott az osztrák munkáltatót, hogy 17 évesen legálisan tudnak-e fogadni. Én a magam részéről engedélyezem, mehetsz. A tankötelezettség a kérdés még, abban a sulid igazgatója biztosan kompetensebb.

2023. márc. 8. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!