Kukásautó sofőr?
A munkarendje nálam olyan volt
(portás voltam 24 órába minden másnap, én engedtem be)
, hogy este 10 kor kezdett, hajnal 5 kor vitte az utolsó kört, de mondjuk ahol lakom, ott reggeol fél hétre járnak, és délután jön a szelektív. Szóval ebből kiindulva szerintem 3 műszakos munkarend van náluk, és ez akkor a legnagyobb szívás, ha hetente váltott műszakos.
Egyébként a sofőr a kukásautón már egy előléptetésnek számít, úgy 5 évig legalább, csak a kocsi háulján álsz és a kukákat borogatod fiatalként!
Eddig akárhányszor jöttek a sofőr mindíg öreg volt a fioatalok meg hátul borogattak.. Csak úgy mondom.
Nem az FKF, hanem a Székesfehérvári Depónia, de szerintem sok különbség nincs szóval:
-Sofőrként a pénz nettó 400k felett van
Most is keresnek sofőrt: [link]
-Életemben nem hallottam ilyen fa**ágot, hogy 5 évig rakodónak kell lenned. Ha van "C"-s jogsid leszopnak csak menj oda dolgozni. A többi sofőr munkában is nagyrészt idősek vannak, elöregedik a szakma.
ELŐNYÖK:
-sofőr munkához képest kényelmes, gurulgatsz, nem kell rakodnod, nincs ponyvázás, árurögzítés és ehez hasonló szarságok (néha előfodul egy ipari mosás, de az ritka)
-fix kiszámítható munkaidő, ez sofőrként hatalmas "luxus"
-a pénz óradíjra leszámítva jobb, mintha 24 órát lennél az autóban (nemzetközi)
HÁTRÁNYOK:
-szűk helyekre (is) kell járnod, sok a centizgetés. a legutolsó lakótelepről is elkell vinni a szemetet éppúgy, mint a belvárosi éttermekből
-fertőzésveszélyes munka, sok minden kihullik a kukákból ezt nem kell ecsetelni. nagyon kell figyelj hova lépsz/nyúlsz mondjuk borításnál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!