Hol keressek gyakornoki állást?
Nemrég elvégeztem egy tanfolyamot. Érdekel a dolog, és elé sok időmet el is töltöm vele.
Front-end az amit tanultam. Hol érdemes keresgélnem gyakornoki pozikat?
Profession-on nem találtam.
Jelenlegi munkám mellett csinálnám

"Jelenlegi munkám mellett csinálnám"
Feltételezem, akkor nem gyakornoki pozíciót keresel, mert nincs aktív nappali hallgatói jogviszonyod.
A gyakornoki pozíciót többnyire diákmunkák szoktak lenni és én gyakornoknak csak azt a személyt nevezném, aki egyetemenem kötelező gyakorlatot végez.
Jogos, igazad van.
Tehát mellékállásban szeretném csinálni.
Ez adna lehetőséget a fejlődésemre

Gyakornokit sehogy, gyakornoknak csak az megy, akinek van tanulói/hallgatói jogviszonya nappali tagozaton.
Junior/pályakezdő a következő szint, oda viszont sok esetben kell tapasztalat vagy referencia. Vagy elmész egy fél évet szar pénzért dolgozni, csak legyen valami. De akkor nem mellékállásozgatunk, ez nem így működik, hogy valaki ingyen tanítgat vagy még fizet is neked, miközben neked semmi hasznod nincs.
Amúgy: profession, indeed, linkedin, glassdoor, programozói fb csoportok...

Hát ... én egyetem végén vagyok, van adott területen belül 6 hónap mukatapasztalatom és azt megelőzően több és otthon gyakorlás, meg persze az egyetem neve is ott van mögöttem és így sem tudom félállást találni.
Mindenki csak diákmunkában akar alkalmazni, ami számomra nem feltétlenül probléma, csak félállásban többet tudnék kérni és járna egyéb juttatás, ami diákmunkásként nem jár nekem.
Szóval ha abszolút kezdő vagy és csak otthoni tanulás és hobbi projecteket tudsz felmutatni tapasztalatnak akkor nem hiszem, hogy fogsz találni félállást. Főállást már talán, de nagyon kevés részmunkaidős pozíció van és azokból sok nem is junior szintű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!