Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehetne csinálni? Fontos!

Mit lehetne csinálni? Fontos!

Figyelt kérdés
Csak érettségim van semmilyen szakmám vagy egyébb végzettségem. Szerintetek mit lehet így dolgozni? ötleteket várok! előre is kösz
2010. okt. 2. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Eladó a mekiben.
2010. okt. 2. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyári meló?
2010. okt. 2. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem még érettségim sem volt ennyi idősen.

Szereztem egy jogosítványt és kamionsofőrként dolgoztam 30 évig.

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy akkoriban lusta voltam tanulni, pedig könnyen ment az is.

2010. okt. 2. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismerősöm így volt mint te. Csinált egy hivatásos b. kat jogsit, aztán elment fuvarozócéghez. Opel Combon van, 150 et kap egy hónapra h-cs ig melózik csak és imádja. Bejárta az egész országot már.
2010. okt. 2. 22:24
 5/6 anonim válasza:
Kedves utolsó, Szeretném megkérdezni, h hol dolgozik az ismerősöd, s hogy hétfőtől csütörtökig napi 8 órát dolgozik, vagy mennyit?
2010. okt. 6. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Maszek fuvarozó cégnél van!
2010. okt. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!