Hogyan tudnék pénz nélkül elköltözni?
Ezernyi ilyen kérdés van itt fenn, és tudom is a legelső választ;
Menj el gyári munkára, ahol van szállás is, gyűjts pénzt, majd vegyél ki egy albit, mondj fel, és keress normális munkát.
Nos, én ezen kívül keresek valami megoldást. Munkám, és lakhatásom is van jelenleg, de semmit nem tudok félrerakni már 3 éve. A lakótársam (akié a lakás is) egy igénytelen ember, aki nagyon toxikus lett az utóbbi időben. A beszélgetés sem segít. Szeretnék mihamarabb kiszabadulni ebből a környezetből. A 3 műszakon kívül szinte bármit elvállalnék.
Munka nélkül nincs albérlet, de albérlet nélkül sincs munka.
#1 Mert nem albérletben élek (értsd úgy, hogy csak a számlákat fizetem), és kemény 150ezret keresek egy hónapban, ~180 órában.
#2 Ez tény. Csakhogy ahogyan említettem, még egy jobban kereső munkával se tudnék eleget félre tenni, hogy kitermeljek 300+ ezer forintot 2 havi kaucióra, meg az első albérleti hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!