Budapesti unix raktár vélemény?
Ez a cég minden nap ad fel hírdetést éveken keresztül. Vajon miért? :D Akkora a fluktuáció, hogy hihetetlen.
Amúgy a magyar cégeket nagyrészt kerülni kell.
Voltam az Unixban dolgozni EFO-val. Főállásúakat hallottam diskurálni, ahol vicceskedve szóba kerükt a fizetésük. Valami 1200 forint/órás fizetést hallottam, amire jön a teljesítménybónuszuk. Áruszedők voltak.
Munkaerőkölcsönző cégen keresztül, EFO-nál is így van, viszont 1400 forint/órás a fizu az elején, amire jön a teljesítménybér. Mellé jön, hogy ha x napig nem teljesítesz egy bizonyos szintet akkor elmehetsz a búsba és soha többet nem dolgozhatsz rajtuk keresztül ott.
A tutit akarod? Évi 5000 fős fluktuáció van a cégnél.
A PR anyagban hangsúlyozzák a magánélet, szabadidő szentségét, valamint az etikát az mennyire is fontos a cégnél. Na ezeket felejtsd el a teljes életedet akarják! Ezen kívül ujjnyi vastag kosz mindenütt, állandó sötét (nyáron kicsit több fény jön a tetőablakon át), részlegtől függően télen nagyon hideg és nyáron szauna. Az újabbik öltözőt 1,5 éves megléte alatt kb háromszor ha felmosták.
A bér több részből tevődik össze ami részlegenként eltérő. Van a fix bér ami nulla abból nem élsz meg. Van egy versenytilalmi rész ami jelenléti bónusz, ez arra ösztönöz betegen is bemenj és mindenkit megfertőzz. És van a termékekért járó címke pénz amihez csillagos eget verdeső elvárások vannak.
Én miután odamentem 5 hónap múlva kitették a részleg dolgozóinak 90%-át. Na jó felajánlották mehetnem más részlegre kevesebb bérért és mosolyogtak "majd visszavárunk titeket". A maradékot 1 év múlva ugyan ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!