Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Brexit után Angliába vándoro...

A Brexit után Angliába vándorolt magyarok: nektek hogyan sikerült? Bejöttek a számításaitok?

Figyelt kérdés

A csapból is az folyik, hogy mennyire ellehetetlenedett az Angliába kijutás, még szaktudással is, idénymunkákra meg pláne.

Azoknak a (friss) történetére, tapasztalataira, ötleteire lennék kíváncsi, akiknek sikerül (főként kinti ismerősök, hátszél nélkül) kijutni és boldogulni.

2023. jan. 2. 20:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Sziasztok! Én voltam kint UK-ban. Mosogatástol a bolti eladoig jutottam. Nem nagy karrier haza is jöttem. Nem mindenki szereti meg azt az országot. Szerintem az ország sem szeretett engem :-) Nekem itthon jobb. Jobban mesgélek bármilyen hihetetlen és a szülő szobából is elve távoztam kétszer:-)de a kérdést annak tennem fel aki írta, hogy a 2 bitesek ne menjenek ki. Ki végzi el akkor a kuli munkát? Sorcsapolas, takarítás, mosogatas akar szakacs és most nem a profi séfekrol beszélek akik imádják a munkájukat és elérik a Michlen csillagot is akár.
jan. 30. 12:37
 12/13 anonim ***** válasza:
A 2 bitesek most nem tudnak kimenni, mert eleve nyelvvizsga kell a munkavállaláshoz, még WC takarításhoz is kell az angol nyelvtudás. A régi idők sajnos elmúltak mikor mehetett ki boldog-boldogtalan 10 ezer forintért Győrből busszal vagy repülővel akár 4-5 ezer forintos jegyárakon.
jan. 30. 12:45
 13/13 anonim válasza:
Köszönöm a választ. Hűha igen elszántnak kell lenni azoknak akik akkora tudással bevállaljak. Gratula nekik. Nekem nem hiányzik még a gondolat sem, hogy kemények nem azért csak így belegondolva nem tudom elkepzelni, hogy egy jól képzett okos valaki wc- t pucol, mert azt akarja csinálni NAGY SZÁMBAN akar legyen magyar roman vagy lengyel. Persze Londonrol beszélek most. Vidéken akár működhet is. Sőt...Na de Londonban?
jan. 31. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!