Forgatási helyszíneken tapasztalat nélkül milyen munka lehetőségek vannak? Egyáltalán hol hirdetnek?
Figyelt kérdés
Egyre több filmet és sorozatot forgatnak Magyarországon és a környéken. Akár kevés pénzért is szívesen dolgoznék egy ilyen helyen egy kis időre. Tapasztalat szerzés céljából.2023. jan. 1. 20:32
1/8 anonim válasza:
Tapasztalat nélkül pl. annyi, hogy egy 10 másodperces jelenetben lehetsz a kukás a háttérben.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szerepelni szeretnék a filmben/sorozatban.
2023. jan. 1. 21:03
3/8 anonim válasza:
Akkor gondolom a díszletek rakodásában segédkezhetnél.
4/8 anonim válasza:
Mihez értesz? Hol laksz? Beszélsz angolul?
5/8 A kérdező kommentje:
Beszélek angolul. Szlovákiában élek. Mihez értek? Hát semmiféle film gyártással kapcsolatos dolgot nem tanultam. De elméleti szinten sok mindent tudok. Autodesk Maya-hoz értek, de már azt is rég használtan.
Még díszlet rakodónak is szívesen elmennék. Amolyan "kalandot" keresek, át kell gondolnom sok dolgot az életemmel kapcsolatban, mert számomra érdektelen középiskolában tanultam.
2023. jan. 1. 22:00
7/8 A kérdező kommentje:
Ebben biztos voltam. Esetleg valami tanácsot kaphatnék, hogy merre induljak el?
2023. jan. 1. 23:31
8/8 anonim válasza:
Fotós, videos suli. Vagy epitoipar, festés, szobrászat, ács munkák, villanyszerelő.
Ezekkel tudsz kapcsolódni esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!