Dolgozik valaki közületek Kanadában raktárban?
Ok, stratégiát váltok, hátha növelem az esélyeim, hogy valaki tud érdemben válaszolni, mert igazából lehet az infója megvan, annak ellenére, hogy nem pont raktárban dolgozik..nemcsak innen fogok tájékozódni, de ha valakinek tényleg valós infói vannak, annak nyilván nagyon örülnék és megköszönném.
A kérdésem tehát az, hogy itthon elvégzett targoncás képzést (vagy egyéb gépkezelői képzést, de elsősorban targoncára gondolok) elfogadják-e Kanadában (persze le kell fordíttatni, és úgy) ? Vagy cége válogatja, és van, ahol elfogadják, van, ahol nem?
Elhelyezkedni mennyire nehéz benne úgy, hogy nem dolgozott még az ember targoncásként? (raktárosként igen, csak nem targoncával)
Még persze tudnék kérdezni, hogy egy targoncás fizuból ha levonjuk a havi kiadásokat (szoba bérlés 1 főre, plusz alap kaja, stb., amik szokásosak), akkor nagyjából mennyit lehet félretenni havi szinten? (pénznem mindegy, amiben tudjátok) Ezt a pénz dolgot azért is kérdezem, mert tegnap már kutakodtam, hogy milyenek a fizuk kint (targoncásként), meg kb. mennyi a megélhetés, és elég tág tartomány jött ki..pl. egy nagyon keveset fizető targoncás melóhelyet néztem és ebből levontam egy nagyon alap havi kiadást, és csak kb. 90 ezer Ft maradt meg a hónapra nézve...mondom ez hogy? Pedig úgy néztem, hogy ha csak szobát bérelne az ember, ebből is az olcsóbb fajtát, meg alap kaják, stb., és mégis ennyire keveset ér a raktári munka némelyik helyen?? Ezért is akarnék érdeklődni, aki rálát erre, hogy kb. mi a jellemző...az oké, hogy nyilván egy kezdő kevesebbet fog keresni, de mégis mennyi időközönként emelkednek a fizuk és kb. "hol a plafon"..? Ha ilyenekre is tudja valaki a válaszokat? Köszönöm, köszönöm!!
Sajnos ez nagyon nem így van, ahogy elképzeled. Kanadába nem fognak ilyen tucatmunkára felvenni, mert oda csak vízummal lehet kikerülni. Csak nagyon speciális tudással fogja bárki is vállalni, hogy vízumot intézzen neked, emellett előny, ha minél fiatalabb vagy.
Én egy speciálisabb villamosmérnöki területen próbálkoztam 5 éves tapasztalattal, a HR-es eleinte lelkes volt, mondta, hogy el tudják indítani a vízumigénylést, de nem 100%, hogy sikerül, de előtte még egyeztetnie kell a szakmai vezetőkkel. Na ez volt az utolsó mondat, amit hallottam tőlük, azóta nem kerestek.
Próbálkozz inkább Ausztriában. Szerintem ott olyan 1800-2000 euró körül lehet kapni, albérlet 500-600 Euro, szoba mondjuk 300.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!