Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozik valaki közületek...

Dolgozik valaki közületek Kanadában raktárban?

Figyelt kérdés
Ha igen, kérlek jelezd vagy itt kommentben vagy privátban, mert szeretnék kérdezni. NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM.

2022. dec. 28. 13:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És miért nem írod ki a kérdést?
2022. dec. 28. 13:24
 2/12 A kérdező kommentje:
#1: mert túl sok a troll. Feltehetőleg nagyon kevés olyan ember van, aki pont nézi a gyakorik-ot és mellette épp Kanadában dolgozik és azon belül is épp raktárban..jó, ha lesz 1 ilyen ember..na és tőle akarnék majd kérdezni, privátban..ő tehát tudni fogja a kérdésem..a többiekhez meg úgysem szól a kérdésem..és ismétlem, jó, ha lesz 1 valaki is, aki pont ilyen ember lenne..nem fűzök hozzá túl sok reményt, de hátha.
2022. dec. 28. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Oké...
2022. dec. 28. 15:33
 4/12 A kérdező kommentje:

Ok, stratégiát váltok, hátha növelem az esélyeim, hogy valaki tud érdemben válaszolni, mert igazából lehet az infója megvan, annak ellenére, hogy nem pont raktárban dolgozik..nemcsak innen fogok tájékozódni, de ha valakinek tényleg valós infói vannak, annak nyilván nagyon örülnék és megköszönném.

A kérdésem tehát az, hogy itthon elvégzett targoncás képzést (vagy egyéb gépkezelői képzést, de elsősorban targoncára gondolok) elfogadják-e Kanadában (persze le kell fordíttatni, és úgy) ? Vagy cége válogatja, és van, ahol elfogadják, van, ahol nem?

Elhelyezkedni mennyire nehéz benne úgy, hogy nem dolgozott még az ember targoncásként? (raktárosként igen, csak nem targoncával)

Még persze tudnék kérdezni, hogy egy targoncás fizuból ha levonjuk a havi kiadásokat (szoba bérlés 1 főre, plusz alap kaja, stb., amik szokásosak), akkor nagyjából mennyit lehet félretenni havi szinten? (pénznem mindegy, amiben tudjátok) Ezt a pénz dolgot azért is kérdezem, mert tegnap már kutakodtam, hogy milyenek a fizuk kint (targoncásként), meg kb. mennyi a megélhetés, és elég tág tartomány jött ki..pl. egy nagyon keveset fizető targoncás melóhelyet néztem és ebből levontam egy nagyon alap havi kiadást, és csak kb. 90 ezer Ft maradt meg a hónapra nézve...mondom ez hogy? Pedig úgy néztem, hogy ha csak szobát bérelne az ember, ebből is az olcsóbb fajtát, meg alap kaják, stb., és mégis ennyire keveset ér a raktári munka némelyik helyen?? Ezért is akarnék érdeklődni, aki rálát erre, hogy kb. mi a jellemző...az oké, hogy nyilván egy kezdő kevesebbet fog keresni, de mégis mennyi időközönként emelkednek a fizuk és kb. "hol a plafon"..? Ha ilyenekre is tudja valaki a válaszokat? Köszönöm, köszönöm!!

2022. dec. 28. 16:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nagyon nem így van, ahogy elképzeled. Kanadába nem fognak ilyen tucatmunkára felvenni, mert oda csak vízummal lehet kikerülni. Csak nagyon speciális tudással fogja bárki is vállalni, hogy vízumot intézzen neked, emellett előny, ha minél fiatalabb vagy.

Én egy speciálisabb villamosmérnöki területen próbálkoztam 5 éves tapasztalattal, a HR-es eleinte lelkes volt, mondta, hogy el tudják indítani a vízumigénylést, de nem 100%, hogy sikerül, de előtte még egyeztetnie kell a szakmai vezetőkkel. Na ez volt az utolsó mondat, amit hallottam tőlük, azóta nem kerestek.

Próbálkozz inkább Ausztriában. Szerintem ott olyan 1800-2000 euró körül lehet kapni, albérlet 500-600 Euro, szoba mondjuk 300.

2022. dec. 28. 21:57
 6/12 anonim ***** válasza:
EU-n kívüli országokban mubkavizumot szerezni nehéz lesz. USA kB lehetetlen ha nem vagy sportoló vagy hasonló, Kanada és Ausztrália meg elég komoly bevándorlási pontrendszert alkalmaz amin egy adott pontszámot el kell érned, hogy kimehess. Pont jár a szakmádra ha hianyszakma, nyelvtudásra stb. Nem akarom kedvedet szedni de inkább én Európában nézegetek
2022. dec. 29. 07:23
 7/12 A kérdező kommentje:
Mérnökinfót tanulok, meg van 1 év szoftverfejlesztői tapasztalatom is már (33 éves vagyok, korábban nem az IT-vel foglalkoztam). Szóval igen, hallottam a pontrendszerről is, pl. életkor is számít, 35 éves korig még jó vagyok ebből a szempontból..a targoncázás ugye amiatt érdekelne, mert mondom milliószor könnyebben vesznek fel innen M.o.-ról egy ilyen munkára, mint fejlesztőnek..de annyira nem túráztatom magam ezen, nem kell minden áron Kanada, még nálam a "körbeszaglászás" fázis van, azaz feltérképezem, melyik ország lenne számomra tényleg a legjobb, és jövőre valamikor lépek, ez a terv. Ha bárki tud valami jó lehetőséget és szentül meg van győződve, hogy az az ország a legjobb, ne tartsa magában! ;) (privátban is írhattok, úgyis ott egyeztetnénk tovább - many thanks)
2022. dec. 29. 19:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát szakmádnál jobb lehetőséget szerintem más sem fog tudni mondani. Sőt, nem is sok jobb szakma van ezen szempontból.
2022. dec. 29. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Amúgy asszem az is egy járható út, ha egy multinál el kezdesz dolgozni akinek ott is van irodája, és megprobálod áthelyeztetni magad.
2022. dec. 29. 20:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Persze, az IT -ban lenne a legjobb maradni kint is. Áthelyeztetésre még nem is gondoltam (multinál vagyok, vagyis annak dolgozunk be..na még megálmodom ezt..).
2022. dec. 29. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!