Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki tud jó fejvadász céget?

Valaki tud jó fejvadász céget?

Figyelt kérdés

Ide írtam mert itt válaszolnak ált. legtöbben.

Valaki tud esetleg, megbízható, jó fejvadászcéget, akik tudnának segyteni álláskeresésben? Kezdek a kétségbe esés felé sodródni. Páromnak keresek munkát, meg persze ő is magának. De kezdek kiábrándulni az egészből. Főleg, hogy zömében belefutunk zepter-be meg ilyenekbe. Mindig más szöveggel jönnek, nagyját műr kiszűrjük, de ááh kicsit elszomorító.

2010. okt. 1. 22:17
 1/7 anonim válasza:
Először is magyarázd el nekem, hogy mi az.
2010. okt. 1. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan cégek akik másik cégeknek keresnek munkaerőt(evvel bizzák meg őket).
2010. okt. 1. 22:22
 3/7 anonim válasza:
Köszönöm.
2010. okt. 1. 22:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Második hozzászoló megválaszolta helyettem. Köszönöm :)
2010. okt. 1. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Fejvadász cég nem fog neked munkát keresni. Hacsak nem felső vezetőként dolgozik a párod valamelyik óriásvállalatnál.
2010. okt. 1. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

a kedves kérdező nagyon összekever vmit.

a fejvadász cég csak felsővezetőket szed össze.

a munkaközvetítő cég pedig a más pozicióban lévő alkalmazottakat.

2010. okt. 1. 22:41
 7/7 anonim válasza:

Ha éhes vagyok, nem a ruhaboltba megyek... Ez a kérdés is át fog kerülni a helyére...

Fejvadász cég nem keres helyetted munkát, az a te dolgod, az ő dolguk, hogy megmondják, melyik cégekhez lehet pályázni és milyen munkakörbe. Egyre érdemes talán odafigyelni, hogy nem kérhetnek azért pénzt tőled, hogy munkakeresőként felvegyenek az adatbázisukba, amelyik ezért pénzt kér, az már csaló, a többi tulajdonképpen mind megbízható, csak vannak régebbiek meg újabbak, tapasztaltabbak és tapasztalatlanabbak, általánosak meg szakterületekre specializálódottak.

2010. okt. 1. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!