Családi pótlékot hogy lehet elintézni online hogy bankkártyára kapjam?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 08:13
11/13 A kérdező kommentje:
Egyszer már regisztráltam csak elfelejtettem a jelszóm és nem tudok sajnos belépni
2022. dec. 27. 19:05
12/13 anonim válasza:
Akkor viszont kaphatsz új jelszót.
Ezen a linken : [link]
Ha tudod a regisztrált felhasználó nevedet és azt az e-mail címedet, amivel anno teljes életnagyságban regisztráltál az ocsmányirodában.
Ha azt sem, akkor marad az ismételt slattyogás személyesen.
13/13 anonim válasza:
"Egyszer már regisztráltam csak elfelejtettem a jelszóm és nem tudok sajnos belépni"
Akkor minek nyitnál új ügyfélkaput? Felesleges halmozni. :)
12-es leírta, hogy miként kérhetsz új jelszót a belépéshez. Tudnod kell hozzá a felhasználó nevedet, valamint azt az e-mail címet, amit megadtál az "egyszer már regisztráltam" esetkor az okmányirodának, mivel arra az e-mail címedre küldenek egy új (egyszeri) belépőkódot, amit majd meg kell változtatnod. De erre a rendszer majd figyelmeztet belépéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!