Bűnügyi nyomozó?
Pályaválasztás előtt állok, a bűnügyi nyomozó szakirány foglalkoztat a leginkább, de lenne pár kérdésem:
Mivel vegyesek a vélemények ( sokan mondják, hogy NE, de vannak akik viszont ajánlják.)
A kérdéseim:
-Mennyire irodai munka? Mennyit lennék irodában / terepen?
-Meg lehet belőle élni? Ha igen, épphogy vagy kényelmesen? Mennyi kb a fizetése?
Köszönöm.
Csak tippelek, hogy nettó 200 és 450 közötti lehet a fizetésük, a problémád a korrupcióval lesz, leszámítva a rendőrségi munaviszony sajátosságait (jogfosztottság / határozott idejű munkaviszony jellemzői).
Ahol kb "mindenki valaki zsebében van", ott az igazságérzeted elég hamar egyenlő lesz a kukák tartalmával.
Majd aztán meddig tudsz tükörbe nézni?
Mert ez szerintem pont az a meló amihez kemény gyomor kell...
Előző vagyok, szerintem 50%-ban irodai és 50%-ban terepmunka.
De mondom ott lez a bajod, hogy valami kinyomozol, te látod és tudod mi az igazság, és majd jön a "felsőbb utasítás", legtöbször nem tudni kitől, hogy NEM , az NEM úgy van! Hanem Így és Így.
Szó szerint legtöbbször a saját szemeddel látsz valamit, de lediktálják amit leírhatsz...
Aztán majd a piti szerencsétleneken éled ki az igazságérzeted, egy házkutatásnál...
Ez a gáz ezzel...
Szia! Én is ezen a szakon szeretnék továbbtanulni :) Az NKE-nak a youtube csatornáján több videó is van a szakról, de igazából szerintem ezt a videót hasznos lenne megnézned, mivel részletesen beszél a szakról: [link]
Sok sikert <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!