Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan zajlik egy eladó...

Hogyan zajlik egy eladó pozícióra pályázó ember interjúztatása?

Figyelt kérdés

2022. dec. 19. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát így:

[link]

2022. dec. 20. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg tudsz szólalni akkor az már jó pont ha pedig a nevedet le tudod írni egy papírlapra akkor gyakorlatilag túlképzett vagy
2022. dec. 20. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem volt semmi különös, egy szimpla beszélgetés. Kedves volt a hölgy, de nem rám esett a választás. Valószínüleg azért mert eladói végzettséggel Dunát lehet rekeszteni, én meg túlképzett vagyok
2022. dec. 21. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg
2022. dec. 21. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Be kell mutatkoznod, elmondanod, hogy mit hol tanultál és főleg az eddigi tapasztalatidról kell beszélgetni. Az interjúztató arra lesz kíváncsi, hogy bírni fogod e a melót (ahol dolgoztam, ott 10 óráztunk és tilos volt támaszkodni, leülni nem volt lehetőség, pakolni is kellett, nem könnyű súlyokat emelni), tudsz e problémát megoldani, panaszt felvenni és van e hajlandóságod betanulni mindent. Fontos még, hogy szimpatikus legyél neki, mert vele is együtt kell tudnod dolgozni.

Szóval csak beszélgetni kell, otthon gondold át, hogy hogyan mutatkozz majd be nagy vonalakban. Tőlem kérdeztek olyat, hogy mik a gyengeségeim, erősségeim, szabadidőmben mit csinálok, mennyire értek a technikához (mert nekünk elég digitalizált volt minden, kellett érteni a kasszához), mennyire vagyok problémamegoldó, türelmes (mert több a veszett hülye vásárló, mint gondolná az ember...).

2022. dec. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!