Munkaközvetítőt, vagy fejvadász céget keresek?
Másik munkahelyet keresek, de többféle is szóba jöhet és vannak feltételeim is, amire a válaszokat már csak egy (esetlegesen fölösleges) interjún kaphatom meg.
Egyszerű melós vagyok csak, mondhatjuk, de keresek olyan közvetítő céget, amelyik már csak a kiválogatott, és így az esélyes ajánlatokat küldi el számomra. Kerestem már ilyen céget, pl. megkerestem a BECK & PARTNERS-t. Küldtek egy e-mailt, hogy:
- "Állásajánlatainkat weboldalunkon (www.példa.link) találja, amin keresztül a kiválasztott állásra azonnal tud jelentkezni.
Sikeres pályázást kívánok."
Szóval csalódtam. Van olyan cég, amit keresek?
Diákszövetkezetek csinálnak ilyet. Meg mások is, de eddig csak diákok számára láttam. És nem túl jók ebben.
De a linkedin is küld egy rakat emailt amiben olyan állasokat ajánl, amiket előtte nézegettél. Ez sem tökéletes.
Szerintem egyébként nagyon izgalmas az állaskeresésnek ez a része.
Szerintem van ilyen, legalabbis embert megbízhatsz vele valamekkora összegért. Én a HR-es barátnőimnél kérdezősködnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!