Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen NETTÓ havi fizetésre...

Milyen NETTÓ havi fizetésre mondanátok ma Magyarországon, hogy "jól keres"?

Figyelt kérdés

2022. dec. 16. 17:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Helyfüggő, de 170 órától fölfele 400 000-től.

De 100 óránál ez kb. 240 000 ugye.

2022. dec. 17. 05:48
 12/22 anonim ***** válasza:
97%

Mikor anyukám 28 éve tanítani kezdett, 5 év hitellel tudott egyedülállóként új autót venni, 20 év hitelből lakást. Az élelmiszerek árát nem kellett figyelnünk, azt ettük ami finom és egészséges.

Szeretném ezt most 15 év tapasztalattal fejlesztőmérnökként elérni.

Ez a mai árakat nézve kb havi 750-800 ezer Ft-ot jelentene. Ha efelett lennék, arra azt mondanám: nem jól, de elegendőt keresek.

(tudok komoly lemondások nélkül lakást biztosítani a családomnak, és taníttatást a leendő gyerekemnek).

2022. dec. 17. 07:45
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
12: Nézzük meg 1,1 M bruttóval, az gyerek nélkül 731 500 nettó, 1 gyerekkel 741 500, 2 gyerekkel 771 500, 3 gyerekkel 830 500. Januárban meg a tavalyi összes adót visszaadták annak, aki gyereket nevel.
2022. dec. 17. 08:02
 14/22 anonim ***** válasza:
82%

13. 3 gyerek mekkora költség lesz ha ruhát, ételt, elfoglaltságot amit élvez és fejleszti biztosítani kívánsz neki?

Ha olyan embert szeretnél nevelni aki jól boldogul felnőttkorában, akkor jól kell beszélnie a sajátján kívül egy világnyelvet, készségszinten kell használnia a számítógépet (alap webszerkesztés, grafika, általános programozási ismeretek, gyors alkalmazkodó készség), jól kell tudnia vitázni és érvelni, eredményesen irányítani a motivációit. Ez mind-mind jó suli, vagy edzés, tanfolyam, szakkör, különóra. Ha nem leterhelni akarom a gyereket hanem szórakoztatva tanítani, hogy még élvezze is, akkor ez bizony soksok pénz.

Azt, mikor a gyerek 8 évet jár angolra de megszólalni nem tud, 4 év informatikaóra után nem tud egy WordPress oldalt összekattintgatni, azt a magam részéről nem érezném felelős nevelésnek, mert arra az életre amiben könnyebben boldogul, arra nem készíti fel.

2022. dec. 17. 08:17
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
13. Ha a gyerekeket mint adókedbezmény alapját veszem figyelembe, az egész egyszerűen gonosz és felelőtlen hozzáállás egy leendő ember életéhez. A nem mész úszni/ nem lesz bmx mert elromlott a kocsi, az bizony felelőtlenség. Akit a legjobban szeretek azért nélkülözzön és mondjon le arról ami építi, mert én felelőtlenül túlvállaltam magam? Hát nem.
2022. dec. 17. 08:26
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

"Mikor anyukám 28 éve tanítani kezdett, 5 év hitellel tudott egyedülállóként új autót venni"

20+ éve dolgozom már, de új autót még sosem tudtam venni, hitelt se kaptam volna soha!

Ettől függetlenül volt már 4 kocsim (jelenleg is van kettő), és egy hitelmentes ingatlanban lakom ami 100+ négyzetméter, földszintes, de nem lakás!

Nincs tanári diplomám, meg másmilyen se.

Mondjuk jelenleg melóm sincs, de ha nagyon kell majd keresek!

Idén lettem negyven éves, és fogadalmat tettem, hogy többé decemberben és januárban nem dolgozom!

Soha!

2022. dec. 20. 10:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Úgy gondolkodj hogy ha felezem a fizut, félreteszem (ne adj isten nem a párnahuzatba) gyerekeidnek , nyugdíjra, világvégére harmadolva, s úgy kitudsz jönni, nem szűkölködve, akkor jó a fizetésed. Ha ez jelenleg nincs akkor váltanod kell.
2022. dec. 25. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:
#16 "Idén lettem negyven éves, és fogadalmat tettem, hogy többé decemberben és januárban nem dolgozom!" azigen öcsém :D
2023. jan. 2. 11:05
 19/22 anonim ***** válasza:
66%

Lakóhelyemtől max 5 kilométeren belül, ingyenes parkolási lehetőséggel, nappali munkavégzés maximum 8 órában, heti 5 napban, hétvégi munkavégzés nélkül, legkorábbi munkakezdés 8:30

Iroda, Ingyen üditő és kv, klima, konyhának berendezett naponta takaritott étkező, egy órás (60 perc) ebédszünettel.

Havi bruttó: 750.000

Ha cafeteriát is ad, akkor is legalább bruttó 650.000 havonta.

Ha ez nem teljesül akkor inkább nyitok egy "zöccségest" a piacon, de nem lapátolok mindenféle burnyáknak, meg a családjának se!

2023. jan. 2. 21:17
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

"azigen öcsém :D"

Most ezen mit vagy fennakadva?

A rokonságom békés megyében él újkigyos / szabadkigyos környékén, én Budapesten.

7-8 hónapot kint vannak németországban melózni, itthon is fizetik maguknak a magánnyugdijat, de a német államtól is lesz nyugdijuk, január februárba egy hónap thaiföld / egyiptom az ünnepek után.

Rajtam röhög mind.

2023. jan. 2. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!